Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Plastikové nádhery z Take me out zostanú v šoku: »Trápny« Adrián s nimi totálne pozametal!

Adrián Figa Zobraziť galériu (8)
Adrián Figa (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Strápnili ho na plnej čiare, on sa však zlomiť nedal! Adrián Figa, ktorý sa objavil v poslednej epizóde kontroverznej zoznamky Take me out, neprestáva prekvapovať. Po tom, ako ho napichané nádhery z jojkárskej šou poslali kade ľahšie, sa mladý sympaťák pochválil niekoľkými zaujímavými novinkami...

Adrián sa v zoznamovacej relácii odprezentoval jemne abstraktnými umeleckými výkonmi, ktoré mali za následok to, že ho všetky prítomné dámy nakoniec vypípali a poslali domov. Ani na jednu z viac či menej umelých slečien jeho natriasanie sa na parkete nezapôsobilo a čuduj sa svete, renomé mu nezlepšilo dokonca ani individualistické podanie piesne Láska moja od skupiny Elán.

Adrian Figa Take me out
Práve to bolo posledným klincom do pomyselnej truhly, po ktorom si Adrián musel zbaliť mikrofón i tanečné "botky" a vydať sa hľadať lásku niekam inam. Napriek tomu, že na umelcovu prezentáciu sa objavili rôzne ohlasy, nemožno uprieť, že ide o skutočne sympatického mladíka so slušným vystupovaním a srdcom na dlani.

Ani to mu však nepomohlo, aby ho „šelmičky“ ušetrili. „Prišlo mi to aj trochu trápne, trošku by si mal asi ubrať,“ povedala po jeho energickom príchode na pódium Laura Luisa. Jej kolegyňa Barbora bola však ostrejšia. „Vy ste nejako chlastali v tej šatni tam vzadu,“ vyhlásila brunetka, ktorá si zrejme neuvedomila, že podľa jej merítka by musela mať nejaké to promile v sebe aj každá druhá z prítomných dám. 

Na rande s Adriánom nechcela ísť ani jedna zo šelmičiek.
Zobraziť galériu (8)
Na rande s Adriánom nechcela ísť ani jedna zo šelmičiek.  (Zdroj: TV JOJ)

Napriek tomu, že Figa zo šou odišiel takpovediac na ocot, zdá sa, že po odvysielaní šou sa mu začalo dariť. Na fanúšikovskej stránke Tv Joj sa totiž pochválil, že našiel lásku a taktiež rozbieha spevácku kariéru. 

„Môj producent mi zakázal odpovedať na komenty, ale k tejto debate sa rád pridám. Jediné, čo ma trochu mrzí, je to, že v živom vystúpení som sa dobre nepočul, keď som spieval . A ja si idem za svojimi cieľmi, čiže predovšetkým za speváckou kariérou, takže neostal som sklamaný. A práve som aj vo voľnom vzťahu a keďže som dosť zaneprázdnený, tak mi to aj tak vyhovuje. Všetkých Vás pozdravujem,“ napísal sympaťák do komentáru pod príspevok, ktorý odkazoval na jeho účinkovanie v Take me out.

Adrián sa pochválil, že našiel novú lásku.
Zobraziť galériu (8)
Adrián sa pochválil, že našiel novú lásku.  (Zdroj: TV JOJ)

Tam to ale neskončilo. Fotky svojej novej lásky rovno zverejnil. „Prikladám dôkaz, že 31. žena ma naozaj chcela,” odkázal Adrián verejnosti. Nuž, nezostáva povedať nič iné, len že usmievavému Figovi držíme palce a za uštipačnými nádherami, ktorých hrudníky sú podstatne širšie ako slovná zásoba, mu rozhodne smutno byť nemusí. Koniec koncov, zhoduje sa na tom aj väčšina divákov.

Viac o téme: Take me outAdrián Figa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu