Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Jedna trápnejšia ako druhá: Toto sú najvtipnejšie hlášky z Take me out!

Baby z Take me out poriadne perlia Zobraziť galériu (4)
Baby z Take me out poriadne perlia (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Dnes večer si na jojkárskych obrazovkách diváci opäť užijú poriadnu dávku exhibicionizmu. Televízia totiž odvysiela ďalšiu časť kontroverznej zoznamky Take me out, kde nie je núdza o poriadne ostré hlášky. Tie dievčatá najčastejšie adresujú práve mužom, ktorí sa v šou rozhodli hľadať lásku a, povedzme si úprimne, nedá sa povedať, že by šelmičky svojich nápadníkov práve šetrili.

Medzi najvtipnejšie slečny rozhodne patrí epidemiologička Dana, ktorú si obľúbili aj diváci. Tá si na opačnom pohlaví dokáže nájsť vskutku kuriózne prekážky v láske. „Je moc vysoký a nevidela by som tú špinu v ušiach - či ju má alebo nie,“ argumentovala svoj dôvod, prečo sa rozhodla jedného z nápadníkov odmietnuť.

Hoci množstvo žien sa zameriava na športovcov a vzdychá nad ich vypracovanými telami, Kiki sa na celú situáciu pozerá z úplne opačného uhla a viac ako láska ju trápi zdieľanie skrášľovacích pomôcok. „Pred tým, ako som sa dostala k hokeju, som pričuchla aj k futbalu. Futbalistu už nie, nechcem sa už s nikým deliť o žiletky a žehličku na vlasy,“ zahlási v dnešnej časti.  

Samostatnou kapitolou je aj Tynka, ktorá má neustálu potrebu súťažiacich obchytkávať. Kým v úvodnej epizóde požiadala moderátorov šou, či by si k svojmu nápadníkovi mohla „čichnout“ na náhodu nenecháva ani kontakt s rôznymi končatinami. „Mohla bych si šáhnout?“ spýtala sa Braňa. Chcela si vyskúšať, či jej vyhovujú jeho ruky.

Baby z Take me out spolu dobre vychádzajú aj v súkromí.
Zobraziť galériu (4)
Baby z Take me out spolu dobre vychádzajú aj v súkromí.  (Zdroj: Topky.sk)

Šelmičku Martinku vie zasa poriadne odradiť predstava, že by ju niekto nechal na pumpe. „Prišiel si sem, pozrel si sa všade, len nie na nás. Prišiel si za nami, ale nič. Čiže keby ideme niekam na výlet, na dovolenku do Chorvátska, tak ma možno zabudneš na pumpe,“ odôvodnila svoje rozhodnutie, prečo stlačila červené tlačidlo.  

Kynologička Dóra má naozaj jedinečnú schopnosť. Dokáže sa na muža pozrieť a určiť, akým psom by bol v prípade, že by sa nenarodil ako človek. „Ak by si bol pes, bol by si urcite chrt,“ oznámila jednému z hľadajúcich mužov. Súťažiaca Aneta má napriek svojmu výzoru evidentne blízko k prírode. „Pokora, to je taká kvetinka, ktorú musíš polievať. A ty nie si veľmi dobrý záhradník,“ odpískala sympaťáka, ktorý sa podľa nej až príliš predvádzal.  

Hoci sa na lámaní sŕdc prítomných mužov dievčatá evidentne dobre zabávajú, diváci majú na ich samozvané frajerské hlášky iný názor. Práve dámy, ktoré sa na svojich odmietnutiach bavia najviac a neváhajú samé sebe zatlieskať, by podľa názoru verejnosti mali byť radi, že o ne vôbec niekto prejaví záujem a viac ako vtipné sa im javia poriadne trápne. Rozhodne však netreba všetky hádzať do jedného vreca a medzi 30-kou kontroverzných účastníčok sa nájdu aj také, ktorých sebaúcta je na vyššom leveli ako potreba sa silou-mocou pretŕčať pred kamerami. 

Viac o téme: Take me out
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu