Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hviezda novej jojkárskej zoznamky: Preboha, to čo má na hrudníku?!

Simona Butinová si v novej jojkárskej zoznamke Take me out bude zháňať partnera. Zobraziť galériu (8)
Simona Butinová si v novej jojkárskej zoznamke Take me out bude zháňať partnera. (Zdroj: Facebook S.B.)

BRATISLAVA - Uff! Už začiatkom septembra televízia Joj prinesie svojim divákom novú zoznamovaciu šou s názvom Take me out. Tridsať krások sa počas každej epizódy zoznámi vždy so štyrmi slobodnými mužmi... Jedným z dievčat je aj Simona Butinová (25), ktorá sa pýši plným dekoltom. Lenže... Preboha, to čo tam má?!

Simona Butinová sa pred pár rokmi dostala do povedomia verejnosti vďaka jojkárskej šou Nákupné maniačky či ako moderátorka Sexy športu na Markíze. A aktuálne sa tmavovláska pripomenie Slovákom opäť. Je totiž jedným z tridsiatky dievčat, ktoré sa budú uchádzať o srdcia slobodných mužov v novej zoznamke Take me out. Tú televízia Joj prinesie divákom už začiatkom septembra.

Pánov bez pochýb ako prvé na potetovanej slečne upúta jej plný dekolt - Simona sa totiž pýši objemnými silikónmi. Keď ich však obhalí v plavkách, tak... Pohľad na upravené prsia nevyzerá práve najlepšie. Pôsobí to totiž, akoby mala na hrudníku dve veľké gule, ktoré sa jej pri ležaní posunú akosi do strán... V strede jej tak vzniká plochá diera. Uff, no skrátka, takto by to zrejme vyzerať nemalo. Čo myslíte?

Keď si Simona Butinová ľahne, tak sa jej silikónové prsia posunú do strán a v strede jej vzniká plochá diera.
Zobraziť galériu (8)
Keď si Simona Butinová ľahne, tak sa jej silikónové prsia posunú do strán a v strede jej vzniká plochá diera.  (Zdroj: Facebook S.B.)

Viac fotiek nájdete v našej GALÉRII»

Galéria: Hviezda novej jojkárskej zoznamky: Preboha, to čo má na hrudníku!

Viac o téme: Simona Butinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu