Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vážne zranenie Zory Czoborovej: Takto sa dokaličila na Boyarde!

Zora Czoborová Zobraziť galériu (8)
Zora Czoborová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Fúha, toto muselo bolieť! Pevnosť Boyard ešte nezačala a už sa tam dokaličila jedna zo slovenských účastníčok. Reč je o známej fitneske Zore Czoborovej (50), ktorá ako jedna z 50 známych tvári bojovala v adrenalínových disciplínach. Pri jednej z nich ju však súper nepríjemne zranil. Pozrite, aké to má následky!

Pred pár dňami vycestovalo niekoľko známych osobností za adrenalínovými zážitkami a dobrodružstvom na starobylú pevnosť Boyard, ktorú televízia Markíza chystá zaradiť na jeseň na obrazovky. Jednou z nich bola aj známa a úspešná fitneska Zora Czoborová. Hoci športovkyňa má jednu z najlepších kondičiek medzi našimi celebritami, napriek tomu sa nevyhla nepríjemnému a vážnemu zraneniu. „Mám zlomený palec a natrhnutý vnútorný väz,“ priznala topkám Czoborová, ktorá prezradila aj to, ako k tomu došlo.


Obrovská dráma: Strach o život markizáckych moderátorov!

Nová žena po Nikodýmovom boku: Pozrite, ktorá známa kráska to je!


„Stalo sa mi to pri jednej disciplíne, pri ktorej ma samozrejme nechtiac zranil súper v zápale hry. Už som vedela, že je zle, začalo mi to totižto puchnúť a bolelo to, ale dosúťažila som s tým, až na konci ma ošetrili,“ priznala Zora, ktorá je bojovníčka telom aj dušou, čo predviedla aj na Boyarde. „V stredu som sa zranila, štvrtok sme prileteli domov a piatok ráno som išla ku svojmu lekárovi, ktorý mi urobil röntgen, kde sa potvrdilo to zranenie. Ešte mi pre istotu urobili magnetickú rezonanciu. Čiže teraz to mám v špeciálnej dlahe,“ netajila fitneska, ktorá má tak pravú ruku v sandre.

Zaujímalo nás preto, ako dlho bude liečenie trvať a či sa bude teraz viac šetriť. „6 týždňov budem s dlahou, ale nebudem na PN, však nohy mám v poriadku. V podstate fungujem ďalej. Nebudem môcť akurát natáčať nové DVD, ktoré som plánovala, lebo tam potrebujem ruky,“ priznala Zora, ktorá si tak leto neužije úplne tak, ako plánovala.

Ale má to aj svoje výhody, teraz sa o ňu musí manžel Peter viac starať. „Áno, stará sa o mňa, pomáha mi. Najťažšie je si urobiť cop, zaviazať šnúrky na teniskách, vytrhať obočie či namaľovať sa,“ prezrádza s úsmevom Zora, ktorá si poranila práve tú ruku, ktorú jej pred rokom operovali. „Už vtedy som sa naučila používať na veľa vecí ľavú ruku, a tak to zúžitkujem aj teraz,“ dodala na záver Czoborová, ktorá zranenie neberie vôbec tragicky, práve naopak, rýchlo sa s tým vyrovnala a je rada, že sa nezranil niekto iný. Zore prajeme skoré uzdravenie a fotografie jej zlomeniny si môžete pozrieť v našej galérii»

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu