Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Selfie ho takmer stála život: Anglický herec sa zrútil z vodopádu... Našli ho po troch dňoch!

Paula Nichollsa zachránili po 3 dňoch. Zobraziť galériu (4)
Paula Nichollsa zachránili po 3 dňoch.

KOH SAMUI - Tak skoro si asi selfie nespraví! Anglický herec Paul Nicholls (38) objavoval krásy Thajska a takmer ho to stálo život. Keď sa snažil odfotiť pri vodopáde, zrútil sa dole a vážne sa zranil. V jazierku strávil tri dni, kým si domorodec nevšimol opustenú motorku a nezalarmoval záchranné zložky.

Paul Nicholls záchranná akcia

Anglický herec objavoval krásy Thajského ostrova Koh Samui, keď sa stalo nešťastie. Spadol totiž z poriadnej výšky a zostal uväznený v jazierku pod vodopádom, kde ležal tri dni. Podľa miestnych zdrojov sa pred pádom snažil urobiť si selfie záber.

Záchrana prišla takmer v poslednej chvíli, keď si miestny obyvateľ všimol opustenú motorku. Zalarmoval políciu a keď sa zistilo, že je nezvestný Angličan, čo si najal motorku, rozbehlo sa veľké pátranie. 

Keď herca našli, bol napoly v bezvedomí a podchladený. Z jazierka sa nevedel dostať kvôli uväznenej a zranenej nohe. Koleno si dochrámal tak, že bude údajne potrebovať kompletnú rekonštrukciu. 

„Som rád, že žijem,” povedal Nicholls denníku The Sun. „Trvalo to tak dlho, kým ma našli,” dodal s tým, že hoci mal so sebou telefón, kvôli pádu z veľkej výšky do vody bol pre neho nepoužiteľný. 

Viac o téme: Paul Nicholls
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu