Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nová žena po Nikodýmovom boku: Pozrite, ktorá známa kráska to je!

Martin Nikodým Zobraziť galériu (8)
Martin Nikodým

BRATISLAVA – Bok po boku! Martin Nikodým (46) sa pred dvoma rokmi rozišiel s partnerkou Martinou, ktorá mu porodila syna Martina (2), odvtedy bol oficiálne sám. V pondelok však odletel do Francúzska s krásnou známou blondínou, s ktorou tam strávi niekoľko týždňov. Pozrite, ktorú krásku má teraz po svojom boku.

Nejde však o jeho novú známosť, ale o novú kolegyňu, ktorá s ním bude moderovať adrenalínovú šou Pevnosť Boyard, ktorú televízia Markíza chystá na jeseň zaradiť na televízne obrazovky. Tou vyvolenou je zadaná Diana Hágerová, ktorá tvorí pár s Romanom Juraškom a na Markíze moderovala Teleráno a SuperStar. 

Moderátori v pondelok odleteli na túto starobylú pevnosť zo 16. storočia a spolu s nimi aj prvá várka súťažiacich, kde nechýbal ani neodmysliteľný Otec Furas, ktorého si zahrá Michal Ďuriš, známy z relácie Pokušenie.

„Moje prvé pocity z tejto starobylej pevnosti sú zmiešané. Je akoby opradená všetkými tými akciami a hrami, ktoré sa tu odohrávajú, čo vzbudzuje veľkolepý dojem. Myslím, že ani najbližšie dni sa tohto pocitu veľkosti a čarokrásy nezbavím,” prezradila prvé dojmy pre markiza.sk Diana Hágerová.

Na rozdiel od Diany Nikodým v pevnosti pred rokmi už bol. Ako vníma svoj návrat na ostrov? „Som tu po dvadsiatich rokoch a je to pre mňa až neuveriteľný zážitok. Dnes som v úplne v inej pozícii, než keď som tu bol ako súťažiaci. Aj preto mám teraz na pevnosť trošku iný pohľad,” zhodnotil svoje prvé hodiny na Boyarde pre spomínaný web moderátor.

V šou Pevnosť Boyard sa spolu vystrieda 50 súťažiacich, medzi ktorými budú známe tváre z televíznej obrazovky. Niektorí z nich si súťaženie v pevnosti vyskúšali už pred niekoľkými rokmi. Nechajme sa prekvapiť, komu to pôjde najlepšie.

Fotografie Michala Ďuriša, moderátorov i niektorých súťažiacich nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Diana HágerováMartin NikodýmPevnosť Boyard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu