Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

35 kíl dole: Toto dokázala Czoborová!

Zora Czoborová Zobraziť galériu (4)
Zora Czoborová (Zdroj: Facebook ZC)

BRATISLAVA - Hoci sa to nezdá, aj Zora Czoborová (50) má svoje skúsenosti s nadváhou. Teraz ako trénerka pomáha ženám, ktoré sa tiež trápia s kilečkami navyše. A na poslednom pobyte zhodili dámy dokopy až 35 kíl. Zároveň sa tam ale bývalá fitneska stretla aj s inšpiratívnou ženou, ktorá sa za posledné dva roky zbavila až 40 kíl zo svojej váhy.

Zora Czoborová sa nedávno vrátila z pobytu, na ktorom opäť cvičila so ženami, ktoré si po sviatkoch chceli upraviť svoje postavičky. Dokopy dali dole až 35 kíl. 

Do dnešného Telerána však dorazila bývalá fitneska v spoločnosti dámy, ktorá môže inšpirovať mnohých iných. Za posledné dva roky totiž zhodila až 40 kíl. „Keď tá váha bola 115 kíl, povedala som si, že stačí,” prezradila usmievavá Silvia. „Bola som vždy zatvorená medzi štyrmi stenami, hanbila som sa chodiť medzi ľudí,” priznala.

Pani Silvia pred tým, ako sa rozhodla schudnúť.
Zobraziť galériu (4)
Pani Silvia pred tým, ako sa rozhodla schudnúť.

Po rozhodnutí schudnúť navštívila odborníkov na výživu a za pol roka sa zbavila 20 kíl. Spočiatku ani necvičila, až keď mala nižšiu váhu a cvičenie už nepredstavovalo taký problém. „Keď je tá obezita taká veľká, necvičte. Najdôležitejšia je strava, to je 80% úspechu,” poradila divákom pri obrazovkách Zora. 

Práve vďaka nej sa na spomínanom "odtučňovacom" pobyte Silvia zbavila ďalších troch kíl. A to iba za týždeň. „Zorka nás naučila, ako správne cvičiť. Ten výsledný efekt bol úžasný,” pochvaľovala si Silvia, ktorá trikrát do týždňa cvičí so svojím trénerom, no týždeň s Czoborovou dostala ako darček od súrodencov k päťdesiatke. 

Pani Silvia so Zorou Czoborovou počas cvičebného pobytu.
Zobraziť galériu (4)
Pani Silvia so Zorou Czoborovou počas cvičebného pobytu.

Ako však bývalá fitneska poznamenala, po týždni nejde o žiadne zázraky. Po sviatkoch majú totiž mnohí svoje telá zavodnené a preto pri cvičení dosiahnu väčší úbytok hmotnosti. „Jedna klientka schudla 12 centimetrov v páse. To som neverila, trikrát som ju pomerala. Reálne ale schudli priemerne tak jedno kilo z tuku, ale hlavne sa prečistilo telo a naštartoval sa metabolizmus,” vysvetlila Zora. 

Pani Silvia a Zora Czoborová v Teleráne
Zobraziť galériu (4)
Pani Silvia a Zora Czoborová v Teleráne

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu