Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Mc Erik šokuje: Kvôli Barbare Haščákovej som skončil v supermarkete!

Mc Erik a Barbara boli kedysi legendou. Zobraziť galériu (5)
Mc Erik a Barbara boli kedysi legendou. (Zdroj: archív)

BRATISLAVA - Chystá veľký comeback, no jeho niekdajšia hudobná polovička dostala stopku. Po tom, ako sa Erik Aresta (45) už dvakrát pokúsil o oživenie zašlej slávy hudobného dua s Barbarou Haščákovou (37), nad kontroverznou blondínkou zrejme už nadobro zlomil palicu. Populárny Dj, ktorý bol snom snáď každej ženy v 90. rokoch, sa totiž pripravuje na veľkolepý návrat na scénu, no po jeho boku bude na pódiu stáť celkom iná žena. Nie však neznáma!

Už v týchto dňoch hviezda 90. rokov chystá svoj veľký hudobný návrat. „Bude to veľké, neviem sa dočkať“ nedokázal skryť nadšenie Erik, ktorý sa po dvoch vystúpeniach so zahraničnými hosťami chystá vydať aj dlho plánovaný album. Keď sme sa Dj-a spýtali, či na pripravovaný veľkolepý koncert prizval aj svoju niekdajšiu hudobnú partnerku Barbaru Haščákovú, odpoveď bola jednoznačná.

Mc Erik šokuje: Kvôli
Zobraziť galériu (5)

„Nie. Hovorí sa, že dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš. Ja som to urobil, no tretíkrát sa to už nestane,“ reagoval Aresta. Narážal pri tom na fakt, že o comeback sa s Barbarou už pokúšal, no ani raz to nevyšlo. Vycúvala. Necítila sa na to. Chcela sa vrátiť domov do Ameriky, nevedela si predstaviť, že by tu mala stráviť tak dlhý čas, ktorý by bol nutný na promo albumu. Nemám jej to však za zlé, ani mne by sa nepáčilo opustiť domov na, dajme tomu, trištvrte roka. No bol som sklamaný. Nebolo to totiž prvý raz,“ rozhovoril sa Erik o období okolo roku 2010. Na Barbaru však napriek všetkému vraj ťažké srdce nemá a praje jej len to najlepšie. A aj keď spoločný album s ňou síce nakoniec vyšiel, keďže speváčka sa vrátila do USA, väčšina potrebných promo akcií v rádiách či televíziách padla.

Mc Erik šokuje: Kvôli
Zobraziť galériu (5)

„A tak albumy zostali na pultoch supermarketov,“ povedal nám sympatický hudobník, ktorý sa opäť s chuťou pustil do práce a už na jeseň plánuje vydať album s novými i prerobenými hitmi, na ktorých začal spolupracovať s talentovanou speváčkou Ivanou Poláčkovou. Ak vám je toto meno známe, nie ste na omyle. Brunetka totiž svojho času vyhrala populárnu šou Môj najmilší hit, ktorá lámala rekordy na RTVS.  

Viac o téme: Erik ArestaBarbara Haščáková Mc Erik a Barbara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu