Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

No zbohom! Haščáková prespievala Madonnin hit: Prosí Slovensko, aby za ňou neplakalo!

Barbara Haščáková Zobraziť galériu (5)
Barbara Haščáková

LOS ANGELES - Tak predsa len na Slovensko nezanevrela! Hoci Barbara Haščáková (37) už dlhé roky žije v Amerike, ktorú označuje za svoj domov, v jej najnovšom hudobnom počine dokazuje, že na miesto, kde sa narodila, nezabudla. Niekdajšia hviezda sa totiž rozhodla upraviť a prespievať legendárny hit od Madonny, ktorý venovala Slovensku.

Len pred pár dňami Barbara zavesila na Facebook indiánske video, na ktorom sa zvŕta pri strome akoby sa pokúšala privolať dážď... A teraz prišiel ďalší skvost. Haščáková prespievala kultovú pieseň Don’t cry for me Argentina, ktorú Madonna vydala pred viac než 20-timi rokmi. Argentínu však naša speváčka vymenila za Slovakiu. „Neplač pre mňa, Slovensko. Pravdou je, že som ťa nikdy neopustila. Napriek všetkým tým divokým dňom, svojej šialenej existencii, som dodržala svoj sľub. Nedrž si odstup,“ spieva Barbara v refréne známeho songu, ktorý venovala Slovensku.

Nevedno, ako Barbara prišla k tomu, že Slovensko za ňou plače, treba však uznať, že obrovský talent, ktorým bola kedysi známa, sa stále nevytratil. Pri počúvaní blondínkinho silného hlasu a precíteného podania z piesne miestami až naskakujú zimomriavky. Škoda, že speváčka v kariére nepokračovala a po rokoch na pódiách sa z ničoho nič odpratala za veľkú mláku. Dnes mohla mať na svojom konte oveľa viac, než nechápavé pripomienky na adresu jej čudesného správania.  

Viac o téme: MadonnaBarbara Haščáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu