Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Super prsia a skvelé telo: Dohneda opálená Mokráňová provokuje Slovákov!

Lucia Mokráňová Zobraziť galériu (5)
Lucia Mokráňová (Zdroj: Foto: Instagram L.M.)

DUBAJ - Máme za sebou druhú adventnú nedeľu a mnohí z nás už netrpezlivo očakávajú Vianoce. To ale rozhodne neplatí pre známu sexbombu Luciu Mokráňovú (24), ktorá v týchto dňoch hodila zimu za hlavu a pripomenula si leto. Aktuálne si totiž brunetka užíva relax v exotickom Dubaji, z ktorého provokatívny pozdrav poslala aj fanúšikom na Slovensko. V úsporných plavkách vytasila zbrane toho najväčšieho kalibru!

Je vám zima? Tak táto sexica vás zaručene zohreje! Reč je o exfarmárke Lucii Mokráňovej, ktorá si aktuálne užíva dovolenku v slnkom zaliatom Dubaji. Ani tu však neostala svojej povesti nič dlžná a mužské osadenstvo opäť raz potešila poriadne zvodnými zábermi.


Hriešne zvodná slovenská sex B(.)(.)MBA: Dokonalé telo, cez prsia len šnúrky!


Slovenská sexbomba sa totiž tentoraz cvakla v rajcovných plavkách, ktoré zvýraznili nielen jej dokonalé vypracované krivky, či do chrumkava opálené telo, ale i napumpovaný dekolt. A aby toho nebolo málo celú foto sériu navyše okorenila aj poriadne dráždivými pózami.

Mokráňovej sexi snímky tak v momente spustili hotovú lavínu pochvalných komentárov. „Si úžasná, top, nádherná foto“, napísal jeden z priaznivcov. „Tak ty sa tam opaľuješ a my tu na Slovensku mrzneme,“ opísal tento doslova horúci pozdrav z exotického raja ďalší z Luciiných fanúšikov. No hotová provokácia!

Viac o téme: Lucia Mokráňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu