Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexi Mokráňová vytočená do nepríčetnosti: Ona je pri*ebaná... Väčšieho debila nepoznám!

Lucia Mokráňová Zobraziť galériu (6)
Lucia Mokráňová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Pohár pretiekol! Lucia Mokráňová (24) aktuálne so svojimi kolegami z reality šou Farma hviezdi v markizáckej relácii Bez servítky. Na tento týždeň však blondínka zrejme nebude spomínať v najlepšom. Dôvod? Jej súperka Miriam Pribaničová (55). Bubica totiž fitness trénerku svojím správaním tak vytočila, že si plavovláska na jej adresu neodpustila niekoľko vulgárnych slov. Je vraj pri*ebaná a väčšieho debila, ako je ona, nepozná!

Lucia Mokráňová v uplynulých mesiacoch hviezdila v markizáckej reality šou Farma. Aktuálne sa so svojimi kolegami zo statku stretla pri natáčaní relácie Bez servítky. No zdá sa, že dlhé týždne na statku v spoločnosti týchto ľudí blondínke bohato stačili... Teda, platí to minimálne na jednu osobu! 

Svedčí o tom plavovláskin status, ktorý na svojom facebookovom profile zverejnila počas sledovania včerajšej časti Bez servítky. „Sledujem Bez servítky a vedela som, že je naša šľachtičná pr*jebaná, ale až takto? Kokos... Nenadávam, ale toto sa nedá! Väčšieho debila, ako je ona, nepoznám,“ napísala rozčúlená Mokráňová, ktorá svojimi slovami zjavne narážala na Miriam Pribaničovú – práve ona totiž v relácii tvrdila, že pochádza zo šľachtického rodu.

Luciu zjavne vytočilo Bubicino správanie. Tá totiž na hostiteľa Mikiho počas celého večera nenašla jediného pozitívneho slova. Nazvala ho mafiánom, či samozvaným kráľom Oravy, ktorému ale slama trčí z topánok.

Nakoniec síce pochválila jeho predjedlo a k dezertu dokonca zahlásila, že nikdy nič lepšie neochutnala, no pri hodnotení dala Ferleťákovi len jeden jediný bod! Môže za to konflikt zo začiatku súťaže. „A vtedy som si povedala – keď príde tvoj deň, tak môžeš urobiť čokoľvek, ja ti ho neohodnotím dobre,” prezradila osamote pred kamerami Miriam. Blondínka sa to teda dozvedela až z vysielania. 

Zaujímavosťou je, že Luciin vulgárny status by ste dnes na jej profile hľadali márne. Po niekoľkých hodinách ho totiž z webu stiahla. 

Lucia Mokráňová napísala jasne, čo si o svojej súperke myslí.
Zobraziť galériu (6)
Lucia Mokráňová napísala jasne, čo si o svojej súperke myslí.  (Zdroj: Facebook L.M.)

Viac o téme: Bez servítkyLucia Mokráňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu