Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hriešne zvodná slovenská sex B(.)(.)MBA: Dokonalé telo, cez prsia len šnúrky!

Lucia Mokráňová je kus sexi ženy. Zobraziť galériu (4)
Lucia Mokráňová je kus sexi ženy. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak to už áno! Lucia Mokráňová (23) na svojej postave pravidelne tvrdo maká. Aj preto sa dnes môže pýšiť dokonalými krivkami bez jedinej chybičky krásy. Pred pár dňami ich plavovláska ukázala na módnej prehliadke v jednom z hotelov v centre Bratislavy. A pohľad na ňu skutočne stál za to. Exfarmárka sa totiž po móle prešla v hriešnom outfite, ktorý zaiste vyvolal kučeravé myšlienky u nejedného muža. Prsia mala totiž prekryté len čiernymi šnúrkami.

Lucia Mokráňová patrí k tým ženám, o ktorých sníva nejeden muž. Okrem peknej tváričky totiž disponuje aj ďalšou veľkou devízou – dokonalými krivkami. Za tie však nemôže ďakovať zdedeným génom, ale disciplíne a tvrdej práci v posilňovni.

Veď napokon nie je žiadnym tajomstvom, že ešte pred pár rokmi mala blondínka o nejaké to kilo navyše. No dnes má už postavičku ako lusk a aj sa ňou patrične hrdí. 


Takáto bola vypapaná: Slovenská sexica priznala „tučnú“ minulosť! 


Najnovšie blondínka svoju figúru predviedla na módnej prehliadke v jednom z luxusných hotelov v centre Bratislavy. A pri pohľade na ňu sa mnohým prítomným pánom doslova zbiehali slinky. Po móle sa totiž kráska prešla v hriešne zvodnom outfite. 

Ľahký čierny župan, nohavičky v rovnakej farbe a prsia? Tie jej prekrývali len dva obdĺžniky látky a niekoľko tenkých šnúrok. No proste, pohľad pre bohov...

Viac o téme: Lucia MokráňováFarma 5
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu