Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Mokráňová otrčila úplne holú riť a... Fú, Lucia, toto si naozaj nemusela!

Lucia Mokráňová Zobraziť galériu (5)
Lucia Mokráňová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Bývalá farmárka Lucia Mokráňová (25) je známa tým, že svojich fanúšikov rada provokuje sexi fotkami. A väčšinou jej to aj vyjde, keďže sa môže popýšiť postavičkou, ktorú by jej závidela aj nejedna modelka. Najnovšie sa však pochválila záberom z dovolenky na Bali, ktorý absolútne nevyšiel tak, ako by mal...

Lucia totiž na fotografi zapózovala s kompletne nahým zadkom. A síce takéto provokačné zábery z exotiky nie sú medzi  zahraničnými celebritami ničím výnimočným, tie narozdiel od bývalej farmárky vedia, ako na to. Snímke, ktorá zrejme mala pôsobiť sexi totiž chýba náznak aspoň nejakého vkusu či elegancie a na kráse jej nepridáva ani neopálená časť pokožky, ktorá jej opticky poriadne deformuje vypučený zadok.

Mokráňová otrčila úplne holú
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram L.M.)

Takýto intímny pohľad na svoje telo by nabudúce Lucia mala nechať radšej len pre oči svojho priateľa alebo aspoň pre profesionálneho fotografa, aby nepôsobila takto lacno. Svoj názor na fotku majú evidentne aj Mokráňovej fanúšikova. „Pochybujem, že tvoj priateľ si ťa dlhodobo bude vážiť, keď robíš toto. Žiadna úcta k svojmu telu,“ napísal jej pod fotografiu jeden z nich. 

Viac o téme: FarmaLucia Mokráňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu