Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slovenská Češka vyvetrala svoje silikóny: Predviedla sa v sieťke na mel(.)(.)ny!

Lucia Mokráňová Zobraziť galériu (5)
Lucia Mokráňová (Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA - Fúúúha! Koncom minulého týždňa sa v jednom z bratislavských nákupných centier otváral nový butik. Pásku symbolicky prestrihli speváčky z dua Twiins - Daniela a Veronika Nízlové (30). No hoci sú práve tie vďaka svojmu sexepílu väčšinou stredobodom pozornosti, teraz na seba pohľady strhávala iná známa tvár. Postaral sa o to sieťovaný top, ktorý odhalil jej natlačené silikónové vnady. Pozrite!

V piatok sa v jednom zo známych obchodných centier v Bratislave otváral nový butik. Hlavnými tvárami podujatia boli dvojičky z dua Twiins, Daniela a Veronika Nízlové, ktoré obchod oficiálne uviedli do života.

No hoci väčšinou práve ony vyvolávajú v spoločnosti záujem médií, tentoraz sa objektívy fotoaparátov upriamovali na niekoho, teda skôr na niečo iné... Konkrétne na stlačené vnady v čiernej sieťke. Tie na podujatí predviedla bývalá účastníčka markizáckej reality šou Farma, Češka Lucia Mokráňová.

Oblečená v ležérnych nohaviciach a sexi tope pútala pozornosť všetkých navôkol - na sebe mala totiž doslova len čiernu sieťovinu, pod ktorou sa jej v čipkovanej podprsenke tlačili bujné silikóny. No pánska časť hostí mala o zábavu postarané. 

Najznámejšia Češka žijúca na Slovensku Lucia Mokráňová sa na otváraní nového butiku predviedla v čiernej sieťke, pod ktorou sa jej doslova tlačili bujné silikóny.
Zobraziť galériu (5)
Najznámejšia Češka žijúca na Slovensku Lucia Mokráňová sa na otváraní nového butiku predviedla v čiernej sieťke, pod ktorou sa jej doslova tlačili bujné silikóny.  (Zdroj: Profimedia)

Nový butik v známom nákupnom centre otvárali sexi speváčky z dua Twiins - Daniela a Veronika Nízlové. Pomôcť im prišla aj moderátorka Barbora Rakovská.
Zobraziť galériu (5)
Nový butik v známom nákupnom centre otvárali sexi speváčky z dua Twiins - Daniela a Veronika Nízlové. Pomôcť im prišla aj moderátorka Barbora Rakovská.  (Zdroj: instagram/facebook)

Viac o téme: Lucia Mokráňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu