Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vyprsené! Celeste si to tam naprávala, návrhárke takmer vypadli a misska v... Fúú, pozrite!

Barbora Bakošová, Celeste Buckingham a Klementína Tomrecaj Zobraziť galériu (18)
Barbora Bakošová, Celeste Buckingham a Klementína Tomrecaj (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Rajcovali okolie! Vo koncom pracovného týždňa si zábavy chtiví Bratislavčania prišli rozhodne na svoje. V centre nášho hlavného mesta sa v istom podniku konala akcia World By Women (WBW), kde sa objavili aj známe tváre nášho šoubiznisu. Nechýbala speváčka Celeste Buckingham (21), komička Eva Evelyn Kramerová (26), módna návrhárka Klementína Tomrecaj, či prvá vicemiss Slovensko 2015 Barbora Bakošová (20). Pri pohľade na dámy sa pánom museli podlamovať kolená. Niet sa čo čudovať, pozrite ako sa vyprsili!

Bez podprsenky, v utramini, či s megavýstrihom! Takto dráždivo a sexi sa vyfintili známe tváre šoubiznisu na nedávnu párty WBW, ktorá sa konala v diskoklube v centre Bratislavy. Hostia si prišli vychutnať večer patriaci extravagantnému návrhárskemu duu Klementíne Tomrecaj a Milanovi Švingálovi, ktorí hostí odrovnali svojimi výstrednými outfitmi, aké by si len tak hocikto zrejme neobliekol. Milan provokoval v priesvitnom predĺženom zvršku, spod ktorého mu presvitali iba boxerky a jeho kolegyňa zas pánov dráždila bielou blúzkou s megavýstrihom po pupok, pod ktorú si nedala podprsenku.

Dvojicu prišli podporiť aj speváčka Celeste Buckingham, komička Eva Evelyn Kramerová, či bývalá prvá vicemiss Slovensko Barbora Bakošová. Dámy v ten večer vyzerali skvelo. Mladá interpretka žijúca striedavo u nás i za veľkou mlákou stavila na dráždivé sexi čierne šaty s hlbším výstrihom, v ktorom jej vynikali jej prednosti. Občas si dokonca výstrih musela napraviť, ale to, že by sa jej počas večer stala nehoda, si nepripúšťala. „Nebojím sa, že by mi prsia vypadli, mám dobrú podprsenku,“ povedala nám umelkyňa, ktorá bola na akcii bez priateľa.

Rovnako zvodne sa nahodila aj komička Evelyn. Napriek svojím plnším krivkám sa nehanbila obliecť si ultramini sukňu, ktorá jej ledva zakrývala zadok, či hlbší výstrih, v ktorom jej vynikli veľké prsia. Aby toho nebolo málo, aj ďalšia dáma poriadne provokovala. Minuloročná vicemiss pútala pozornosť najmä svojím topom, ktorý pozostával z čipkovanej čiernej bielizne, akoby sa kráska zabudla obliecť. To je teda riadna dávka provokácie a príťažlivosti, čo poviete?

Dámy sa takto vyprsili: Barbora Bakošová, Evelyn, Klementína Tomrecaj, Celeste Buckingham.(zľava)
Zobraziť galériu (18)
Dámy sa takto vyprsili: Barbora Bakošová, Evelyn, Klementína Tomrecaj, Celeste Buckingham.(zľava)  (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Celeste Buckingham a Evelyn

Viac o téme: Celeste BuckinghamBarbora BakošováEva Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu