Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Namiesto radosti poriadne depresie: Toto Evelyn od najbližších nečakala!

Eva Evelyn Kramerová Zobraziť galériu (4)
Eva Evelyn Kramerová (Zdroj: Instagram E.K.)

BRATISLAVA – Ako v najhoršom sne! Komička Eva Evelyn Kramerová (24) je známa tým, že si dokáže zo všetkého vystreliť. Ale ako sa nám podarilo nedávno zistiť, aj ona má dni, keď sa dostane do úzkych. Dokonca aj v deň, kedy by ste to najmenej čakali. A môžu za to jej najbližší...

S príchodom decembra každý vie, že sa blížia tie najobľúbenejšie dni, či už sviatok Svätého Mikuláša, alebo vianočné sviatky, kedy sú najmä deti, ale i tí starší obdarúvaní. No nie každý dostane do čižmy či pod stromček obľúbenú sladkosť či vec, po ktorej túži. Mnohí dostanú aj to, čo by ani vo sne nečakali.  To je prípad aj komičky Evy Evelyn Kramerovej. Tá nám priznala, že namiesto radosti z darčeku dostala depresie.

„Takto, moja babka mi dala, ale to bol Mikuláš, nie Vianoce...  Všetkým dala sladkosti a mne dala náplaste na chudnutie. Babka prezieravá, čiže som takú mini depresku dostala, joj radšej by som mala toffifee, ale tak, to je sranda. Vždy, keď to je zlé, tak to použijem ako inšpiráciu,“ povedala nám Evelyn. Pozrite si video. 

Vianočný rozhovor s Evelyn.

 

Viac o téme: Eva Evelyn Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu