Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Pociskovej odchod z pôrodnice: Prvé FOTO po pôrode, syna prenechala Tůmovi!

Nela Pocisková Zobraziť galériu (9)
Nela Pocisková

BRATISLAVA - Rodinka je už spolu! Filip Tůma (37) v piatok vyzdvihol v bratislavskej pôrodnici svoju partnerku Nelu Pociskovú (25). Mladá herečka sa pri odchode zo zdravotníckeho zariadenia nehrala na hviezdu a ukázala sa pohodlné oblečená, nenamaľovaná a s vlasmi zviazanými do jednoduchého uzla. Malého Hektora prenechala silným rukám svojho priateľa, ktorý ho niesol v autosedačke.

Nela Pocisková v pondelok večer priviedla na svet svoje prvé dieťa. S partnerom Filipom Tůmom svojho syna pomenovali Hektor. „Meno sme vyberali spolu, páčilo sa nám,“ povedal nám šťastný otecko deň po pôrode. 

Ako prezradil, Nela aj maličký boli úplne v poriadku. A jeho slová sa potvrdili aj v piatok, keď mladú mamičku aj s bábätkom prepustili z nemocnice po štandardnom čase. Herečka vyšla z budovy s jemným úsmevom na perách, ktorý jej z nich vôbec neschádzal. 

Na rozdiel od niektorých známych kolegýň, ktoré pôrodnicu opúšťali nalíčené, či v opätkoch, ona stavila na pohodlie. Obliekla si nohavice, bruško zakryla voľným tričkom a zvolila hlavne pohodlnú nízku obuv. Ani s vizážou si starosti nerobila. Napriek tomu žiarila. A rovnako šťastne vyzeral aj Filip, ktorý si hrdo niesol syna do auta v sedačke. 

 

Viac o téme: Filip TůmaNela Pocisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu