Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Pocisková a Tůma pózovali so synčekom: Toto je ich prvá spoločná FOTO!

Nela Pocisková a Filip Tůma sú už 5 mesiacov rodičmi malého Hektora. Zobraziť galériu (4)
Nela Pocisková a Filip Tůma sú už 5 mesiacov rodičmi malého Hektora. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Všetci traja pokope! Nela Pocisková (26) začiatkom júna priviedla na svet svoje prvé dieťatko. S hereckým kolegom Filipom Tůmom sa už 5 mesiacov tešia zo synčeka Hektora. Doposiaľ rodičia svoj poklad pred verejnosťou starostlivo ukrývali. No v týchto dňoch urobili výnimku - svetlo sveta uzrela ich prvá rodinná fotka!

Herečka Nela Pocisková si už takmer polroka naplno užíva mamičkovské povinnosti. Začiatkom júna totiž priviedla na svet svoje prvé dieťatko - synčeka Hektora.


Pocisková a Tůma sú rodičmi: Prvé slová po pôrode!


Spolu s partnerom Filipom Tůmom si svoje súkromie prísne strážia a preto sa doposiaľ žiadna fotka ich malého drobca nedostala na verejnosť. Aktuálne však rodičia urobili výnimku a pre časopis Maminka sa po prvýkrát nechali nafotiť ako rodina. Tváričku malého chlapčeka však naďalej nechali pod rúškom tajomstva.

Navyše herečka porozprávala aj o ťažkostiach po pôrode. Mala vraj veľké problémy s dojčením. „Naozaj veľké problémy som mala s dojčením, pretože ma to nesmierne bolelo. Myslela som si, že nemôže byť problémom zle prisaté bábätko a keď som si nechala poradiť od niekoho, kto to asi veľmi neovládal a vravel, že dojčenie bolí každú mamu, tak som urobila chybu,“ priznala Pocisková.

„Našťastie, potom prišla laktačná poradkyňa Andrejka, napravila to a ja som zistila, že dojčenie naozaj bolieť nemá! Je to tá najprirodzenejšia vec pre mamu. Všetko ostatné, samozrejme, nebolo ľahké, ale inštinkt je veľmi silná vec,“ povedala Nela, ktorá si mamičkovské povinnosti naozaj užíva plnými dúškami. 

„Vnímam to ako najväčší dar, ktorý som dostala. Ani tehotenstvo, ani materstvo nie sú ľahké obdobia, ale sú krásne. Najmä, keď sa na mňa syn usmeje. Je to pre mňa najväčší úspech, aký som v živote dosiahla. A asi jediná vec, ktorá sa mi v živote naozaj podarila. Najväčšia a najkrajšia premiéra v mojom živote a celé súčasné obdobie pre mňa predstavuje veľkú zmenu, úplne nový život. Nie sú to dosky, ktoré znamenajú svet. Teraz je Hektor to, čo znemaná môj svet,“ dodala na záver hrdá mamička.

Nela Pocisková a Filip Tůma sa so synčekom Hektorom nechali prvýkrát nafotiť pre časopis Maminka. Tváričku svojho prvorodeného potomka však neukázali.
Zobraziť galériu (4)
Nela Pocisková a Filip Tůma sa so synčekom Hektorom nechali prvýkrát nafotiť pre časopis Maminka. Tváričku svojho prvorodeného potomka však neukázali.  (Zdroj: Maminka)

Viac o téme: Filip TůmaNela Pocisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu