Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pocisková a Tůma po narodení synčeka: Už spolu nespávajú!

Filip Tůma a Nela Pocisková porozprávali v markizáckom Teleráne, ako fungujú ako rodina. Zobraziť galériu (6)
Filip Tůma a Nela Pocisková porozprávali v markizáckom Teleráne, ako fungujú ako rodina. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Nela Pocisková (26) a Filip Tůma (37) už takmer 8 mesiacov tvoria šťastnú rodinku - minulý rok v júni sa totiž stali rodičmi synčeka Hektora. Od jeho narodenia sa herečka naplno venuje mamičkovským povinnostiam, preto ju doposiaľ na televíznych obrazovkách veľmi vídať nebolo. Vo štvrtok však urobila výnimku a spolu so svojím partnerom prišla do Telerána. A prezradili tam naozaj intímne detaily zo svojho súkromia. Vraj už spolu vôbec nespávajú!

Bolo veľkým prekvapením, keď sa na jeseň 2015 dostala na verejnosť informácia o tom, že úspešná slovenská herečka Nela Pocisková je tehotná. Dnes sa už spolu s partnerom Filipom Tůmom tešia so synčeka Hektora a snažia sa mu venovať všetok svoj čas.


Pocisková a Tůma sú rodičmi: Prvé slová po pôrode!


Vo štvrtok si však urobili chvíľku na to, aby sa mohli objaviť v markizáckom Teleráne. A prezradili tam naozaj zaujímavé detaily zo svojho súkromia. Aj to, že osem mesiacov po narodení dieťatka už spolu nespávajú v spoločnej posteli a dokonca ani v izbe.

Prezradila to mladá mamička v reakcii na divácku otázku, či malinký spáva s nimi alebo v postieľke. „Spáva s nami... So mnou - tak by som to úplne detailne nazvala,“ prezradila Nela, na čo Filip vtipne poznamenal: „Prvé mesiace som tam bol aj ja, ale už ma definitívne vytlačil,“ dodal otecko. 

Dvojica však nespáva oddelene preto, že by medzi nimi nebolo niečo v poriadku. Práve naopak... Majú na to pochopiteľný dôvod - nielen, že je to pre Nelu, ktorá k synčekovi v noci vstáva, oveľa praktickejšie, ale Filip sa tiež oveľa lepšie vyspí do práce. A to chápu azda všetci rodičia.

Viac o téme: Nela Pocisková Filip Tůma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu