Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zhrozená Pocisková: Filip, na to zabudni!

Filip Tůma a Nela Pocisková Zobraziť galériu (4)
Filip Tůma a Nela Pocisková (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Ani náhodou! Nela Pocisková (26) a Filip Tůma (37) sa začiatkom júna stali rodičmi synčeka Hektora. Výber tohto mena bol pre mnohých veľkým prekvapením - predsa len nepatrí medzi tie moderné, ktorých sú doslova plné pôrodnice. A veľký problém s ním spočiatku mala aj samotná mamička. Keď ho prvýkrát počula, zostala doslova zhrozená!

Keď sa herečke Nele Pociskovej a spevákovi Filipovi Tůmovi začiatkom júna narodil synček, mnohých dvojica šokovala výberom mena. Chlapčeka totiž nazvali netradične - Hektor. Koho to bol nápad, rodičia prezradili vo štvrtok ráno v markizáckom Teleráne. 


Pocisková a Tůma po narodení synčeka: Už spolu nespávajú!


„Či sme sa zhodli na mene? No, ja si pamätám, ako prvýkrát prišiel a že: Ja už viem, ako sa bude volať. Mňa osvietilo - Hektor! A ja, že: No zabudni!“ prezradila v markizáckom Teleráne mamička, ktorej toto meno prišlo veľmi tvrdé. „Lenže, samozrejme, on bol úplne presvedčený o tomto mene a s ním sa vôbec nedalo. Ja som aj mala zopár pokusov, som sa snažila dostať aj iné alternatívy do nášho rozhovoru, ale to vôbec neprešlo,“ priznala Nela. 

No a napokon to malému jednoducho prischlo. „Všetci ho hneď, ako bolo toto meno, začali volať Hektor - jeho rodina, moja rodina... Potom mu to zostalo a ja som si zvykla,“ povedala so smiechom Pocisková. Chlapčeka však doma nevolajú celým menom. Dostal prezývky Torko a úplne nezvyčajnú - Žožo. „Tak ho volá dedko a to mu prischlo,“ vysvetlili rodičia. 

Nela Pocisková a Filip Tuma Teleráno

Viac o téme: Filip TůmaNela Pocisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu