Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pocisková pár mesiacov po pôrode: Prvýkrát v spoločnosti... Fúha, to ako vyzerá?

Nela Pocisková Zobraziť galériu (6)
Nela Pocisková

BRATISLAVA - Odkedy je slovenská herečka Nela Pocisková (26) hrdou mamou, na verejnosti ju nebolo príliš vídať. V týchto dňoch, ale urobila výnimku a medzi smotánku zavítala po dlhšej odmlke opäť. Prítomných však táto brunetka doslova prekvapila - pozrite, ako vyzerá slovenská hviezda päť mesiacov po pôrode!

Iba päť mesiacov uplynulo od momentu, čo sa Nela Pocisková stala mamou. Brunetka na svet priviedla syna Hektora, ktorého má spoločne so slovenským hercom Filipom Tůmom. No zatiaľ, čo sa doposiaľ venovala výhradne iba mamičkovským povinnostiam, vo štvrtok urobila výnimku a ukázala sa konečne aj na očiach verejnosti.

Umelkyňa sa totiž prvýkrát od pôrodu objavila na spoločenskej akcii, kde hviezdila ako krstná mama životopisnej knihy Jany Kocianovej. No a tam Nela všetkým doslova vytrela zrak, keď prítomných prekvapila svojou priam ukážkovou figúrou.

Pocisková prišla medzi smotánku odetá v bielych šatách, ktoré ju nielen že rozžiarili, ale zvýraznili aj to, že nedávny pôrod nezanechal na pôvabnej Slovenke snáď ani stopu.

Známa mamička sa tak môže pýšiť štíhlou postavou, ale aj krásou, ktorá v spojení s materinským šťastím iba podčiarkla fakt, že aktuálne to našej herečke svedčí ako nikdy predtým. Veď uznajte sami!

Nela Pocisková vyzerá len pár mesiacov po pôrode perfektne.
Zobraziť galériu (6)
Nela Pocisková vyzerá len pár mesiacov po pôrode perfektne.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Nela Pocisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu