Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Exmarkizák Buček obvinený zo šikanovania: Študenti proti nemu spisujú petíciu!

Jaro Buček Zobraziť galériu (2)
Jaro Buček

BRATISLAVA - Fúha, toto by nikto nečakal! Jaro Buček (49) sa dlhé roky objavoval na obrazovkách televízie Markíza ako moderátor zoznamovacích relácií. Už niekoľko rokov však pôsobí ako učiteľ žurnalistiky na Univerzite Komenského v Bratislave. No vážený docent aktuálne čelí drsnému obvineniu - svojich študentov vraj na vyučovaní šikanuje. A už sa proti exmarkizákovi na fakulte spisuje aj petícia.

Jara Bučeka si slovenskí diváci pamätajú ako príjemného moderátora zoznamovacích relácií na obrazovkách televízie Markíza. Pred piatimi rokmi sa však známy Slovák spred kamier nadobro vytratil... Uplatnil sa ako učiteľ žurnalistiky na Univerzite Komenského.


Kam zmizol obľúbený Jaro Buček: Zatrpknutý na Markízu?!


No ani tam to s jeho kariérou nevyzerá teraz ružovo. Exmarkizák totiž aktuálne čelí prekvapivému obvineniu. Ako informuje týždenník Šarm, jeho študenti tvrdia, že ich bývalý moderátor počas vyučovania šikanoval a ponižoval. Počas jeho hodín vraj prežívali stres a strach, a preto sa rozhodli, že proti nemu spíšu petíciu. 

O aktivite študentov už vie aj vedenie školy a celú situáciu plánuje prešetriť. „Minulý týždeň som sa stretol so študentmi a rozprávali sme sa o problémoch počas štúdia. Jedným z nich bol aj spôsob komunikácie a vyučovania docenta Bučeka. Viem, že je pripravená petícia, no teraz vám nič neviem povedať, pretože to musím prebrať s docentom Bučekom, vedúcou katedry a so zvyšnými stranami. Odznelo, že je tam problém, a budem to riešiť,“ povedal pre Šarm dekan Filozofickej fakulty Jaroslav Šušola. Nechajme sa prekvapiť, ako celá táto kauza napokon dopadne.

Viac o téme: Jaro Buček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu