Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Neuveríte, kým neuvidíte! Takto vyzerala hviezda Markízy...

Lenka Šóošová Zobraziť galériu (4)
Lenka Šóošová

BRATISLAVA – To snáď nie je ani ona! Moderátorka markizáckeho Telerána Lenka Šóošová (39) je bez pochyby krásna žena. No pred pár rokmi sa na seba ani nepodobala. Vyzerala ako strapaté chlapčisko. Dôkazom sú fotografie, ktoré zverejnila fanúšikovská stránka Telerána na sociálnej sieti. Veď posúďte sami.

Na nepoznanie! Odkedy je Lenka Šóošová na televíznych obrazovkách, ľudia ju poznajú ako jednu z najštíhlejších žien nášho šoubiznisu. Okrem tehotenstva na nej nikdy nebolo vidieť oblejšie tvary a dokonca ani v minulosti. Aj vtedy sa pýšila útlou postavou, čoho dôkazom sú aj retro zábery, ktoré v týchto dňoch zverejnila televízia Markíza na fanúšikovskej stránke Telerána. Okrem štíhlosti však jej súčasný výzor nemá s tým spred rokov už nič spoločné.

Zverejnenie jej starých snímok na instagrame zaskočilo aj samotnú moderátorku. „Čože?“ napísala pod koláž svojich starých fotografií. Na prvý pohľad by ju na nich spoznal zrejme iba málokto. Lenka totiž na dvoch z nich vyzerá ako strapaté chlapčisko. Na tretej, kde je v červenom kostýme, už síce pôsobí ako mladá dáma, no aj tak je na nepoznanie.

Zisťovali sme preto, koľko mala brunetka vtedy rokov a ako si na toto obdobie pamätá. „Mala som 14 a 19 rokov. Rada spomínam na toto „bezstarostné” obdobie, hoci každá doba má svoje špecifiká aj v móde, aj vkuse. Preto sú fotky, na ktorých ma nespoznávajú blízki, ale ani ja sama. Tak to má byť... Možno sa budem o 20 rokov čudovať, ako som vyzerala dnes,” povedala nám s úsmevom ŠóošováTreba priznať, že v jej prípade určite platí, že čím staršia, tým krajšia. Čo myslíte vy?

Viac o téme: Lenka Šóošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu