Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Markizáčka Šóošová si zavarila: Kvôli pár minútam zábavy nechala kolegu v štichu!

Lenka Šóošová bola v stredu plná elánu, vo štvrtok už nevládala moderovať. Zobraziť galériu (5)
Lenka Šóošová bola v stredu plná elánu, vo štvrtok už nevládala moderovať. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRTISLAVA – Toto zrejme nik nečakal! V stredu večer sa začal trojdňový maratón Bratislavských módnych dní, kde sa po móle prešla aj moderátora markizáckeho Telerána Lenka Šóošová (39). Tá doslova šantila na móle, usmievala sa od ucha k uchu a nič nenasvedčovalo tomu, že by sa s ňou niečo dialo. O to väčšie prekvapenie nastalo na druhý deň pre divákov Telerána, keď sa po boku kolegu Romana Juraška (37) pred kamerami neobjavila. Brunetka nám priznala, prečo nechala svojho kolegu v štichu.

Moderátorka Lenka Šóošová patrí medzi tie známe tváre, ktoré si občas od svojho povolania odskočia aj na predvádzacie mólo. Vďaka svojmu temperamentu a večnému úsmevu na tvári bola neprehliadnuteľná aj v prvý deň módnych dní, ktoré sa konajú v našom hlavnom meste.

Pri predvádzaní svojho modelu brunetka doslova šantila a hádzala rôzne grimasy. Na prehliadke sa objavila napriek tomu, že skoro ráno mala spolu s kolegom Romanom Juraškom vysielať. Hoci sa tam dlho nezdržala, aj tak ju diváci na druhý deň ráno na obrazovkách hľadali márne.

Prekvapení ostali nielen ľudia pri televíznych obrazovkách, ale aj jej kolega, ktorý sa ocitol v nečakanej a nepríjemnej situácii. Niekoľkohodinové vysielanie, ktorým sprevádzajú pravidelne dvaja moderátori, musel odmoderovať sám. Hoci sa Šóošová v Záhorskej Bystrici aj objavila, nakoniec ho nechala v štichu – no nie z vlastnej vôle.

„Bohužiaľ, ako vidíte, dnes to bude  trošku netradičné, pretože choroby kosia aj v našich radoch. Lenka chcela silou-mocou vysielať, lebo ona je veľká bojovníčka, ale naozaj niekedy objektívne sa to nedá. Tak dnes to bude také trošku sóloidné, ale tešíme sa aj tak na vás,“ povedal moderátor v priamom prenose.

Brunetka nebola schopná vysielať kvôli vysokej teplote, a tak radšej išla domov. Zisťovali sme, či išlo o nejakú chorobu, alebo o únavu a vysilenie. „Nie je to vyčerpanosť, ale bežná viróza. Normálne som dostala horúčku, tak som išla z maskérne namiesto do štúdia radšej do postele,“ priznala topkám Šóošová, ktorú diváci neuvidia ani v piatok. „Zastúpi ma Adriana,“ dodala na záver chorá moderátorka.

Roman Juraško musel vo štvrtok moderovať sám, Lenku Šóošovú nečakane skolila viróza.
Zobraziť galériu (5)
Roman Juraško musel vo štvrtok moderovať sám, Lenku Šóošovú nečakane skolila viróza.

Viac o téme: Lenka Šóošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu