Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dara Rolins a Lenka Šóošová: Najprv veľký konflikt a teraz... Dara, nepreháňaš to?!

Dara Rolins a Lenka Šóošová Zobraziť galériu (10)
Dara Rolins a Lenka Šóošová

BRATISLAVA - Dara Rolins a Lenka Šóošová boli veľké kamarátky až do roku 2012, kedy speváčka vo svojom klipe ukázala moderátorkinho utajovaného syna. Markizáčka a jej partner z toho vtedy robili naozaj veľký problém. Po rokoch sa však zdá, že vojnová sekera je zakopaná. Vo štvrtok, na brunetkine narodeniny, sa totiž zvítali v Teleráne, akoby sa nikdy nič nestalo. Blondínka dokonca so sebou priviezla aj tortu, ktorou ale opäť robila reklamu len sama sebe.

Dara Rolins má veľa kamarátov a dlho medzi nich mohla počítať aj Lenku Šóošovú. Kým nevydala v roku 2012 klip k piesni venovanej svojej dcére Laure. V záberoch sa totiž objavili rôzni jej známi aj so svojimi deťmi. Práve toto video po prvý raz odhalilo verejnosti tvár syna markizáckej moderátorky. 

A to sa stalo kameňom úrazu. Jej partner okamžite kontaktoval speváčkinu manažérku s tým, že porušili dohodu. On sám totiž chcel schváliť, aké zábery sa môžu dať do klipu. Dara bola z toho poriadne rozčarovaná. 

Dnes je však už všetko opäť v poriadku. Rolins totiž vo štvrtok zavítala do Telerána, aby Lenke zablahoželala k narodeninám. „Ako by ste mohli osláviť bezo mňa?” vyhlásila. Pred kamerami sa „dievčatá” zvítali veľmi nadšene, akoby sa tri dni predtým nevideli pri hrobe spoločného kamaráta Alexa a samozrejme aj pred samotným vstupom – veď hostia nechodia na poslednú chvíľu rovno do živého vysielania. 

Ranná relácia ale často slúži umelcom aj na to, aby si urobili reklamu na svoje aktivity a bolo to tak aj pri blondínke. Pospomínala koncerty, nové CD, aj svoju módnu kolekciu. A do dokonalosti to dotiahla tým, že Šóošovej darovala tortu v tvare mikiny, na ktorej samozrejme veľkými písmenami svietil názov jej značky oblečenia pre ženy. Tomu sa povie marketingové majstrovstvo... Prezentovať si svoj produkt v priamom prenose najsledovanejšej slovenskej televízie pri blahoželaní kamarátke, ktorá sa navyše pri tom aj rozplače. To si diváci zapamätajú. 

Dara Rolins dala Lenke Šóošovej vyrobiť tortu so svojou módnou značkou.
Zobraziť galériu (10)
Dara Rolins dala Lenke Šóošovej vyrobiť tortu so svojou módnou značkou.

Viac o téme: Dara RolinsLenka ŠóošováTeleráno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu