Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Známa markizáčka (40) prekvapuje: Je opäť v tom!

Lenka Šóošová je opäť tehotná Zobraziť galériu (4)
Lenka Šóošová je opäť tehotná

BRATISLAVA – Vyšla s pravdou von! Moderátorka markizáckeho Telerána Lenka Šóošová (40) a jej partner Richard Raiman budú čoskoro opäť rodičmi. Známa brunetka o svojom tehotenstve zaryto mlčala dlhé mesiace, prezradila to až včera večer na sociálnej sieti. Synčekovi Riškovi tak pribudne súrodenec.

Lenka Šóošová len nedávno oslavovala svoje okrúhle jubileum 40 rokov a teraz prekvapila informáciou, že je tehotná. S partnerom Richardom Raimanom budú čoskoro znova rodičmi. Moderátorka markizáckeho Telerána túto informáciu prezradila včera večer na sociálnej sieti, kde zverejnila záber syna Riška s plyšovým mackom a k nemu napísala výstižné heslá: „On ľúbi ju, ona ľúbi jeho. Rodina. Už čoskoro. Dar. Dar na druhú.“ 

Mnohí diváci si vraj na televíznych obrazovkách všimli už dávnejšie, že moderátorka nosí pod srdcom sladké tajomstvo. „Wau ja už som to videla dávno na tebe v telke, úplne žiariš šťastím. Krása, gratulujem, Lenka,“ objavilo sa v komentároch pod fotkou. Dokonca aj markizácky web svojej kolegyni k tehotenstvu tiež už oficiálne zagratuloval.

Rovnako dlho tajila brunetka aj svoje prvé tehotenstvo v roku 2011, keď čakala syna Riška. Zaujímalo nás preto, ako prebieha jej druhé tehotenstvo, v ktorom je mesiaci a či už poznajú pohlavie bábätka. Šóošová však nedvíhala telefón ani neodpovedala na sms správu. Budúcim rodičom gratulujeme.

Lenka Šóošová je opäť tehotná. Bruško si všimli mnohí diváci.
Zobraziť galériu (4)
Lenka Šóošová je opäť tehotná. Bruško si všimli mnohí diváci.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Lenka Šóošová svoje sladké tajomstvo takto prezradila na sociálnej sieti.
Zobraziť galériu (4)
Lenka Šóošová svoje sladké tajomstvo takto prezradila na sociálnej sieti.

Viac o téme: Lenka Šóošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu