Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúci pohľad na známeho Slováka: Na premiére s vytlačenými prsiami!

Bruno Ciberej Zobraziť galériu (14)
Bruno Ciberej (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Fúha, to je pohľad! V utorok večer si mnohé známe osobnosti zašli do kina - konala sa totiž premiéra americkej komédie Zoolander 2. Medzi pozvanými nechýbal ani bývalý moderátor a milovník módy Bruno Ciberej (37). Stačilo naozaj málo a známy Slovák na seba strhol pohľady všetkých prítomných. Na sebe mal totiž tričko s „hlbokým výstrihom“ a v ňom natlačené prsia. Pozrite!

V jednom z bratislavských nákupných centier sa v utorok večer konala premiéra novej americkej komédie Zoolander 2. V kine sa pri tejto príležitosti stretlo mnoho známych osobností. No rozhodne najviac pozornosti spomedzi všetkých pútal bývalý moderátor a milovník módy Bruno Ciberej. 

Keď totiž dorazil na miesto konania, svojím zjavom všetkých šokoval... No doslova, ako sa hovorí, mu mnohí nedokázali pozerať do očí – na hrudi sa totiž pýšil nadupaným dekoltom. Ten by mu skutočne mohla závidieť nejedna žena, veď prsia v ňom mal vytlačené takmer k brade. 

Samozrejme, ide len o nažehlený motív na čiernom tričku. Treba však uznať, že Bruno veľmi dobre vie, ako na seba strhnúť pozornosť... Na premiére bol doslova neprehliadnuteľný. 

Bruno Ciberej pútal svojím nadupaným dekoltom pohľady všetkých prítomných.
Zobraziť galériu (14)
Bruno Ciberej pútal svojím nadupaným dekoltom pohľady všetkých prítomných.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Pozrite si trailer k filmu Zoolander:

Viac o téme: Bruno Ciberej
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu