Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Starý PROMI párik opäť spolu, Malachovská vytasila dekolt... No tvár schovávala!

Ivetka Malachovská si cestou do kina schovávala tvár, no vytasila dekolt, na premiéru prišiel spoločne aj starý párik Braňo Jančich a Kristína Jurčová. Zobraziť galériu (15)
Ivetka Malachovská si cestou do kina schovávala tvár, no vytasila dekolt, na premiéru prišiel spoločne aj starý párik Braňo Jančich a Kristína Jurčová. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V stredu sa do kín dostala nová česká komédia Ako sa zbaviť nevesty. Premiéra do spoločnosti vylákala mnohé známe tváre. Medzi nimi nechýbal napríklad hudobník a producent Braňo Jančich (34), ktorý do sály kráčal prekvapivo po boku bývalej partnerky Kristíny Jurčovej (27). Pozornosť pútala aj rodinka moderátorky Ivety Malachovskej (50). Konkrétne jej dcéra Kristína (23) - veď zatiaľ čo vytasila sexi dekolt, tvár si pred zrakmi fotografov urputne skrývala.

V stredu večer sa v Bratislave konala premiéra romantickej komédie Ako sa zbaviť nevesty. Okrem hlavných protagonistov a tvorcov si novinku z dielne českých filmárov prišlo do kina vychutnať aj mnoho známych Slovákov. 

Pozornosť prítomných rozhodne pútal hudobný producent a manažér Braňo Jančich. Exmanžel speváčky Daniely Nízlovej z dua Twiins sa totiž do spoločnosti vybral po boku niekdajšej moderátorky audiotextovej súťaže Kristíny Jurčovej. O dvojici sa pritom pred niekoľkými mesiacmi šuškalo, že sa rozišli. No vyzerá to tak, že sú opäť spolu... Alebo zostali dobrými kamarátmi?

Zvedavým pohľadom neunikla ani rodinka moderátorky Ivety Malachovskej. Tá prišla na premiéru spolu s manželom operným spevákom Martinom a dcérkou Kristínou. No a práve najmladšia z klanu priťahovala najviac pozornosti. Na sebe mala totiž šaty s hlbokým výstrihom... No tvár si pred zrakmi fotografov starostlivo schovávala. 

Viac o téme: Branislav JančichIveta Malachovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu