Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

»Historická« FOTO slovenského moderátora: Toto je vážne on?! Aha, ako vyzeral pred 20 rokmi!

Bruno Ciberej Zobraziť galériu (4)
Bruno Ciberej (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Fúha, to je zmena! Bruno Ciberej (37) je vášnivým cestovateľom - lieta po svete, spoznáva nové kultúry a o zážitky z ciest sa delí s fanúšikmi na sociálnej sieti Instagram. Nedávno však na web zavesil fotku z trochu iného súdka - svoj historický záber spred 20 rokov. A pohľad naň stojí vážne za to. Moderátora by ste totiž na snímke ani len nespoznali. Veď pozrite sami!

Moderátor Bruno Ciberej je so svojimi priaznivcami v neustálom kontakte prostredníctvom sociálnych sietí. Tam pridáva zaujímavé fotky zo svojich zahraničných ciest, ale aj zo sveta módy. Známy Slovák sa totiž pravidelne zúčastňuje svetových módnych prehliadok. 

Nedávno však na web zavesil fotku, ktorá celkom nezapadá medzi tie ostatné. Vznikla totiž pred dlhými 20 rokmi – zachytáva vtedy ešte len 17-ročného Bruna na odovzdávaní Oscarov v USA. A pohľad na záber skutočne stojí za to. 

Známeho Slováka by ste totiž na snímke ani len nespoznali. Modrá pohodlná košeľa, dlhé svetlé vlasy a okuliare? Tie by mu mohol závidieť aj sám Harry Potter. Tak tomu sa hovorí už iné retro. Veď pozrite sami! 

Viac o téme: Bruno Ciberej
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu