Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

To snáď nemyslí vážne: Slovenský moderátor v outfite... No, to musíte vidieť!

Braňo Bruno Ciberej Zobraziť galériu (5)
Braňo Bruno Ciberej (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Móda nepozná hranice. To je zrejme heslo, ktorého sa drží aj Braňo „Bruno“ Ciberej (38). A hoci je tento slovenský moderátor známy tým, že aktuálne trendy má v malíčku a často sa inšpiruje tým, čo letí vo svete, na nedávnej premiére filmu Ghost in the shell svojím výzorom totálne vyrazil dych. Žeby módny guru zabudol, že je na Slovensku a nie na červenom koberci v Hollywoode, kde sa celebritám prepečie akýkoľvek výstrelok?

Kým spočiatku sa nám ako najväčší prúser na Ciberejovom outfite javila leopardia bundička, ktorú by Brunovi závidela nejedna playmate, ďalší pohľad nás rýchlo vyviedol z omylu. Celému outfitu doslova kraľovala modrá kabelka, ktorá pôsobila, ako by ju len na rýchlo pred premiérou vytiahol zo šatníka svojej najlepšej kamarátky. A hoci pánska taška je medzi známymi mužmi už dlhšie hitom, táto kabelka mala od sofistikovaného kúsku veru ďaleko. 

To snáď nemyslí vážne:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Mimo bola aj výrazná modrá farba, ktorá nemala so zvyškom outfitu nič spoločné a gýčovo pôsobila najmä v kombinácii s bundou, na ktorej svietil zvierací vzor. Nuž, aj majster tesár sa očividne občas utne a i keď Bruno patrí k najštýlovejším mužom v slovenskom šoubiznise, zdá sa, že ani jemu vždy nevyjde všetko tak, ako by malo.

Pozrite si trailer k filmu Ghost in the shell, ktorý je od včera v kinách. 

Viac o téme: Braňo Bruno Ciberej
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu