Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Po rokoch zmena v Smotánke: Takto vyzerá sexi moderátorka!

Erika Judínová Zobraziť galériu (4)
Erika Judínová

BRATISLAVA – Prekvapenie! Najprestížnejšia šoubiznisová relácia Smotánka, ktorú diváci môžu sledovať na obrazovkách Markízy, sa po rokoch mení. V nadchádzajúcej sezóne sa priaznivci nablýskaného sveta prominentov môžu tešiť na novú zvučku s naozaj sexi moderátorkou.

Ani tento rok nebude na televíznych obrazovkách chýbať obľúbená šoubiznisová relácia Smotánka, ktorá má ešte zimnú prestávku. Ako topky zistili, v novej sezóne má Markíza pre divákov prichystané prekvapenie. Od februára ich čaká zmena. Po 4 rokoch sa totiž mení zvučka programu.

Na sociálnej sieti sme objavili záber, kde známi vizážisti upravujú moderátorku Eriku Judínyovú na nakrúcanie Odetá do bielych šiat v antickom štýle pripomína grécku bohyňu a je takmer na nepoznanie. Tentoraz blondínka zvolila úplne iný outfit, než na aký sme u nej zvyknutí. Žiadne rifle, či trblietavé korzety...

„Áno je to záber z nakrúcania novej zvučky. Dúfam, že sa divákom bude páčiť rovnako ako tá stará. Ohľadne ďalších informácií kontaktujte PR oddelenie Markízy,“ povedala nám Judínyová.

Oslovili sme aj kompetentných v Záhorskej Bystrici s otázkou, prečo sa televízia rozhodla zaužívanú znelku zmeniť a v akom duchu sa bude niesť tá nová. „Kolegovia pripravili krásnu novú zvučku, ktorá korešponduje s typom relácie – kombinuje v sebe krásu, pôžitok a radosť zo života, uviedla hovorkyňa televízie Markíza Tatiana Tóthová. Nechajme sa teda prekvapiť, ako bude nová znelka vyzerať na obraze.

Viac o téme: Erika Judínyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu