Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Judínyová s výstrihom po pupok: Toto sú tie slávne prsia!

Erika Judínyová Zobraziť galériu (4)
Erika Judínyová

BRATISLAVA - Wau, to je pohľad! Moderátorka Erika Judínyová (45) je tvárou obľúbenej markizáckej šoubiznisovej relácie Smotánka už niekoľko rokov a divákov stále ohuruje v odvážnych outfitoch. Pri pohľade na ňu mnohí muži pri obrazovkách lapajú po dychu. Niet sa čo čudovať, veď vyzerá fantasticky. Dôkazom toho je aj záber, na ktorom známa blondínka pózuje v bazéne v poriadne odvážnych plavkách. Vďaka výstrihu takmer po pupok televízna tvár vystavila svoje prsia na obdiv.

Táto sexi foto vás dostane! Erika Judínyová je vo všeobecnosti známa tým, že rada poodhaľuje svoje telo v sexi oblečení. Aj napriek tomu, že nedávno oslávila 45 rokov, môže sa pochváliť postavičkou, ktorú jej môžu závidieť aj oveľa mladšie ročníky.

Dôkazom je aj záber, ktorý nedávno na sociálnu sieť pridala Erikina vizážistka Alena Schulczová. Tá moderátorku odfotila počas nakrúcania spotu pre časopis Star v lete minulého roka. Tvár markizáckej Smotánky  je zachytená v bazéne, kde pózuje v bielych odvážnych plavkách s výstrihom po pupok. Pozrite na ňu! 

Viac o téme: Erika Judínyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu