Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi Judínyová ukázala postavičku v plavkách: Toto telo má dnes 45 rokov!

Erika Judínyová Zobraziť galériu (7)
Erika Judínyová (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Je z nej riadna kosť! Tvár markizáckej Smotánky Erika Judínyová je vo všeobecnosti známa tým, že rada poodhaľuje svoje telo v sexi oblečení. Topkám sa podarilo získať fotografiu, kde blondínka pózuje iba v plavkách. Pri pohľade na jej dokonalé krivky by zrejme iba málokto tipoval, že táto žena dnes oslavu 45 rokov.

Wau, to je pohľad! Eriku Judínyovú pozná snáď každý. Hviezdi v obľúbenej markizáckej šoubiznisovej relácii Smotánka už niekoľko rokov, kde divákov provokuje v odvážnych outfitoch. Pri pohľade na ňu mnohí muži pri obrazovkách bezpochyby slintajú. Niet sa čo čudovať, veď vyzerá fantasticky. A to zrejme mnohí ani netušia, že práve dnes táto známa markizáčka oslavuje krásnych 45 rokov.

Topkám sa podarilo získať fotografiu, kde Erika pózuje iba v plavkách. Záber, ktorý fotila v lete minulého roka s fotografom Máriom Gottim, vám vyrazí dych. Blondínka na ňom poodhalila nielen svoje štíhle stehná a objemný hrudník, ale aj útly driek. A hoci je dnes Judínyová už vydatá pani, napriek tomu nestratila ani trochu zo svojho sexepílu. Práve naopak. Figúru jej môže závidieť nejedna dvadsiatka. A jej manžel Štefan Skrúcaný musí byť preto poriadne hrdý, že má doma takúto sexi kosť.

Eriku Judínyovú takto sexi v lete nafotil Mário Gotti.
Zobraziť galériu (7)
Eriku Judínyovú takto sexi v lete nafotil Mário Gotti.

Viac o téme: Erika Judínyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu