Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rodinné nešťastie Princeznej so zlatou hviezdou: Toto je smutné pre každého rodiča!

Marie Kyselková Zobraziť galériu (4)
Marie Kyselková

PRAHA - V každej rozprávke hlavní hrdinovia nájdu svoje šťastie a žijú spokojne až do smrti. Skutočný život je však iný. Aj pre filmové princezné. Marie Kyselková (80), ktorá sa pred kamerami preslávila so zlatou hviezdou na čele, má napríklad problém s vlastným synom. Údajne by mu bolo jedno, aj keby umrela.

Marie Kyselková, známa ako princezná Lada, sa tento rok dožila krásneho jubilea 80 rokov. Oslavu jej však kazila neúčasť jej syna, ktorého mala so známym hercom Petrom Haničincom. Práve v čase nakrúcania Princeznej so zlatou hviezdou bola tehotná a potom sa vzdala kariéry v prospech svojho známejšieho manžela. 

Lenže veľkú radosť zo svojho potomka nemá. „Keby som „chcípla”, tak Ondřejovi je to jedno,” zverila sa denníku Aha. „Ondřej sa nám proste nevydaril,” dodala na adresu syna, ktorého nevidela už tri roky. 

Mladému Haničincovi údajne práca nikdy nevoňala, a tak doslova vyciciaval svoju matku. „Potom som prišla na to, že ma začal totálne ruinovať. Musela som zatiahnuť všetky kohútiky a prišla som tak o syna,” skonštatovala smutne Kyselková. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu