Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bývalá žena Petra Sklára: Chodí s večne ožrat... Ehm, veselou postavičkou šoubiznisu!

Bývalá žena herca Petra Sklára, Anna, dnes tvorí pár s kontroverzným Fedorom Šrobárom. Zobraziť galériu (10)
Bývalá žena herca Petra Sklára, Anna, dnes tvorí pár s kontroverzným Fedorom Šrobárom. (Zdroj: Tv Markíza/Smotánka)

BRATISLAVA - Lepšieho si už vybrať ani nemohla! Peter Sklár (47) má už niekoľko rokov harmonický vzťah a len málokto si zrejme pamätá, že kedysi bol ženatý s istou Annou. Ich vzťah stroskotal kvôli blondínkiným finančným problémom a tiež dvojročnému pobytu za mrežami. Pred pár dňami sa bývalá „pani Sklárová“​ objavila v spoločnosti aj s novým partnerom. A neuveríte, dokopy sa dala s... No, nazvime to, že s večne veselou postavičkou nášho šoubiznisu.

Po boku Petra Sklára už roky stojí partnerka Monika Wagnerová. Nejde však o jeho prvú osudovú ženu. V minulosti bol herec ženatý s istou Annou, s ktorou má dvoch synov. 

Idylické rodinné chvíle však rozbili blondínkine finančné problémy. A nešlo len o akési drobné –umelcova polovička lietala v niekoľkomiliónových podvodoch, za ktoré si napokon odsedela aj dva roky vo väzení. A to bola definitívna bodka za ich vzťahom. 


Trpké tajomstvo starostu Petra Sklára z Hornej Dolnej: Najväčšie životné trápenie odhalené!


Pred pár dňami sa bývalá pani Sklárová objavila v spoločnosti. A spolu s ňou aj jej nový partner. Ako informovala markizácka Smotánka, svetlovláska sa počas večera túlila k Fedorovi Šrobárovi. No a ten je v bratislavskej spoločnosti známe číslo.


V Bratislave kandiduje zabávač z prominentných večierkov: Fešácke je*ačky, VIDEO ako balí baby!


Stáli členovia slovenského šoubiznisu by o novej láske pani Anny vedeli hovoriť dlhé príbehy, ktoré doslova prinútia človeka hanbiť sa. Tento pán je totiž známy tým, že sa votrie takmer na každú prominentnú akciu. A naozaj rád si tam vypije. No a potom skutočne nevie, čo robí... Pozrite si fotky, ktoré sú toho dôkazom a tiež unikátne video, ktoré Šrobára zachytáva v tom „najlepšom“!

VIDEO: Takto sa zabáva vždy veselý Fedor Šrobár

Známy opilec kandiduje za poslanca

Viac o téme: Fedor ŠrobárPeter Sklár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu