Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Absolútny vrchol hyenizmu: Známy Slovák ukradol kyticu z pochodu, použil ju ako dar!

Fedor Šrobár Zobraziť galériu (6)
Fedor Šrobár (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak toto už naozaj presiahlo všetky hranice! Fedor Šrobár, pravnuk politika Vavra Šrobára, je známa bratislavská postavička, ktorá nevynechá žiadnu dobrú celebritnú žúrku. Naposledy sa objavil na krste knihy motivátorky a módnej návrhárky Rebeccy Justh, kde sa postaral o vrcholne odporný škandál!

Na krst zavítal s už na prvý pohľad zvláštnou kyticou, ktorú priniesol ako dar pre Rebeccu. Kvety boli obviazané stuhou vo farbe slovenskej trikolóry, na ktorej bol nápis Liptovský Mikuláš. Bukréta totiž mala pôvodne slúžiť ako gesto, ktorým si občania uctili pamiatku brutálne zavraždeného Jána Kuciaka a tiež jeho partnerky Martiny Kušnírovej.

Fedor Šrobár vzal z námestia kyticu, ktorú tam nechali občania počas pochodov Za slušné Slovensko.
Zobraziť galériu (6)
Fedor Šrobár vzal z námestia kyticu, ktorú tam nechali občania počas pochodov Za slušné Slovensko.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Fedor Šrobár
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Keď sa markizácka Smotánka zaujímala, kde kyticu vzal, odpovedala dáma, ktorá mu robila spoločnosť. „On to vzal z mesta,“ priznala otvorene bez kúska hanby. Hoci je Fedor známy svojimi nevhodnými žartíkmi a rôznymi kontroverznosťami, toto už vrcholne prehnal.

Vziať z námestia kvety, ktoré tam Slováci nechali pri pochodoch Za slušné Slovensko a obdarovať nimi motivátorku krstiacu knihu, sa naozaj nedá nazvať inak, ako hyenizmus najhrubšieho zrna. A to Šrobár len pred pár rokmi kandidoval za poslanca v bratislavských komunálnych voľbách... Človek, ktorý chcel reprezentovať jednu z častí hlavného mesta, by sa takto rozhodne správať nemal. Jeho konanie vo svojom príspevku odsúdila aj markizácka Smotánka. 

Viac o téme: Fedor ŠrobárRebecca Justh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu