Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Sklárova EX (55) strávi Vianoce vo väzbe: Tak skoro sa odtiaľ nedostane… OBŽALOBA!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Ján Zemiar/Polícia SR- Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Koncom augusta obletela Slovensko informácia o podvodoch exmanželky Petra Sklára (55), Anny Sklárovej (55). Žena sa vydávala za falošnú lekáru a oklamala dôchodkyňu o 3000 eur. Policajti jej napokon klepli po prstoch a posadili za mreže. A odtiaľ sa zjavne tak skoro nedostane... V chládku strávi aj Vianoce!

Peter Sklár sa v minulosti v láske kruto popálil. Bývalý vzťah mu stroskotal na veľkých finančných problémoch. Jeho exmanželka, s ktorou má dvoch synov, bola totiž obvinená z niekoľkomiliónových podvodov, za ktoré si ešte počas ich vzťahu odsedela 2 roky vo väzení. Potom prišiel rozvod. No Anna Sklárová sa zo svojich dávnych prešľapov nepoučila. 

V auguste Slovensko obletela správa, že sa vydávala za falošnú lekáru a ničnetušiacu dôchodkyňu obrala o 3000 eur. „55-ročnej Anne, ktorá pod identitou lekárky zneužila dôverčivosť 84-ročnej seniorky a obohatila sa o 3-tisíc eur, vyšetrovateľ vzniesol obvinenie zo zločinu podvodu,“ uviedla polícia s tým, že podvodníčku rovno umiestnil do väzby a v prípade preukázania viny jej hrozí trest odňatia slobody na 3 až 10 rokov. 

Anna Sklárová
Zobraziť galériu (2)
Anna Sklárová  (Zdroj: KR PZ Košice)

A ako informuje denník Nový čas, tak skoro sa spoza mreží nedostane. Polícia sa totiž obáva, že by "zmizla". V minulosti sa totiž nedostavila hneď na niekoľko pojednávaní. Vo väzbe tak zostane minimálne do hlavného pojednávania. Strávi tam teda aj najkrajšie sviatky roka - Vianoce. 

Na krku má navyše už aj obžalobu. „Vo veci obvinenej Anny S. podal prokurátor Okresnej prokuratúry BA IV po skončení vyšetrovania na Mestský súd BA 1 dňa 20. 11. 2023 obžalobu pre zločin podvodu. Súd po podaní obžaloby rozhodol o ponechaní obvinenej vo väzbe a táto sa v súčasnosti nachádza v Ústave na výkon väzby v Bratislave,“ potvrdil denníku hovorca Krajskej prokuratúry Bratislava Patrik Hujsa. 

Viac o téme: Peter SklárAnna Sklárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu