Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Bývalá tvár Markízy po 12 rokoch: Kedysi hviezdila s Pročkom a takto vyzerá dnes!

Michaela Marienková a Jožo Pročko v relácii Slávici na ulici Zobraziť galériu (8)
Michaela Marienková a Jožo Pročko v relácii Slávici na ulici

BRATISLAVA - Už nie je na očiach verejnosti! Jožo Pročko (50) kedysi na Markíze uvádzal reláciu Slávici na ulici. Veľmi výraznou súčasťou programu však bola aj Michaela Marienková. Spolupracovala aj na Kakao Slávikoch, lenže keď sa projekty vytratili z obrazoviek, zmizla z nich aj ona. Najnovšie sa brunetka objavila na jednej charitatívnej akcii – pozrite, ako vyzerá dnes.

V sieti rýchleho občerstvenia sa konala každoročná charitatívna akcia so známymi osobnosťami. Všimli sme si medzi nimi aj Michaelu Marienkovú, ktorá sa z televíznych obrazoviek vytratila približne pred 12 rokmi. 

Kedysi hviezdila po boku Joža Pročka v relácii Slávici na ulici, kde oslovovala ľudí v uliciach slovenských miest a projekt spolumoderovala. Neskôr sa stala súčasťou poroty. Rovnako sa podieľala aj na detskej verzii pod názvom Kakao Slávici. „Ja som taká karaoke lady. Ako prvá som to priniesla na Slovensko začiatkom 90. rokov. Zapisovala som si mená ľudí, ktorí sa mi zdali zaujímaví a neskôr sa mi podarilo dostať ľudí z ulice do televízie,” povedala nám Michaela. 

Topky.sk zisťovali, čomu sa venovala po tom, ako zmizla z obrazoviek. „Robila som hudobnú dramaturgiu v troch sériách talentovej šou. Bolo to celkom náročné, fungovala som aj ako hlasový pedagóg. Vydala som dve detské CD, napísala som aj knihu,” prezradila nám. 

Michaela Marienková v Slávikoch na ulici a dnes
Zobraziť galériu (8)
Michaela Marienková v Slávikoch na ulici a dnes

VIDEO: Michaela Marienková mala kedysi dancefloorovú skupinu Bee M

Michaela Marienková Bee M

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu