Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Jožo Pročko má doma bohyňu: Telo dvadsiatky a krkolomné pózy!

Jožo Pročko má doma poriadnu kočku - jeho žena Adriana má výstavnú figúru, za ktorú vďačí aj joge. Zobraziť galériu (7)
Jožo Pročko má doma poriadnu kočku - jeho žena Adriana má výstavnú figúru, za ktorú vďačí aj joge. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Je to šťastný muž! To si zrejme povie nejeden chlap pri pohľade na manželku Joža Pročka (49), Adrianu. Plavovláska sa totiž môže pochváliť výstavnou postavičkou, ktorú by jej mohla závidieť nejedna žena. A keď k tomu pridá aj zopár póz z jogy, málokto by pani Pročkovej tipoval viac ako 20. Veď posúďte sami!

Hovorí sa, že manželstvo po rokoch už nie je tým, čím bývalo. No zdá sa, že bývalá televízna hviezda Jožo Pročko sa ani po dvoch desaťročiach nemá na čo šťažovať. Svedčia o tom šťastím nabité fotky, ktoré bývalý markizák pravidelne pridáva na sociálnu sieť Facebook. A pri pohľade na jeho manželku Adrianu je už aj jasné, čím to asi bude. 

Niekdajší zabávač má totiž doma hotovú bohyňu. Veď za krivky, ktoré vlastní pani Pročková, by sa vôbec nemusela hanbiť ani o polovicu mladšia žena. No a keď k tomu predvedie aj nejakú z krkolomných póz z jogy, mnohí by jej tipovali aj menej ako 20 rokov. „Adi, koľko to máš? 17?“ napísala k jednej z fotiek plavovláskina kamarátka. 

Za tip-top figúru môže mamička dvoch dospelých detí do značnej miery vďačiť práve joge, ktorú v Halíči aj pravidelne predcvičuje. A zdá sa, že na ňu nahovorila už aj svojho manžela. Ten totiž v poslednom období výrazne schudol a tiež sa môže pochváliť postavičkou ako lusk. 

Jožo Pročko sa na sociálnej sieti Facebook pochválil fotkou z dovolenky, na ktorej pózuje spolu so svojou manželkou Adou.
Zobraziť galériu (7)
Jožo Pročko sa na sociálnej sieti Facebook pochválil fotkou z dovolenky, na ktorej pózuje spolu so svojou manželkou Adou.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu