Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pročkov šialený návrat na televízne obrazovky: V opätkoch a so ženským parfumom!

Jožo Pročko pred kamerami opäť poriadne bláznil. Zobraziť galériu (5)
Jožo Pročko pred kamerami opäť poriadne bláznil. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Jeden z najväčších slovenských šoumenov Jožo Pročko (51) sa po dlhšej mediálnej odmlke opäť objavil na televíznych obrazovkách. Svoje herecké a zabávačské schopnosti tentoraz vo veľkom štýle oprášil v jojkárskom Inkognite. Pozrite, aký bláznivý kúsok si pripravil na svojich kolegov!

Vo štvrtok večer si diváci Inkognita mohli opäť užiť poriadnu dávku zábavy. O hotový gejzír smiechu sa v uplynulej epizóde postaral legendárny Jožo Pročko, ktorý sa okrem moderovania v našich končinách preslávil aj ako najväčší slovenský „nachytávač“. No a na svoje staré šibalské časy si pojašený Slovák zaspomínal aj teraz.

Na mušku si zobral jojkárskych hádačov, na ktorých sa veru poriadne vybláznil. „V Inkognite bolo zaujímavo, pretože som prišiel, navoňal som sa ženským parfumom, prišiel som na opätkoch. Takže som ich zmiatol a to bolo to dramatično, no a vlastne oni boli z toho paf, že kto prišiel - či je to muž, žena, či je krásna alebo nie,“ tešil sa zo svojho ďalšieho bláznivého úlovku Jožo.

Šoumen si imitáciu ženskej postavy vychutnal do poslednej bodky a štvoricu známych aktérov zmiatol priam bravúrne – bez jediného slova. Jojkárskym hádačom sa mu však napokon cez rozum nepodarilo prejsť, avšak treba uznať, že tento nezabudnuteľný večný pokušiteľ zvládol svoj bláznivý návrat minimálne tak dobre ako kedysi.

Viac o téme: Jožo Pročko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu