Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tajomstvo slovenského milionára: Toto vie len málokto!

Ivan Jakabovič s partnerkou Riou čakajú prírastok do rodiny. Zobraziť galériu (5)
Ivan Jakabovič s partnerkou Riou čakajú prírastok do rodiny. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Nechávali si to pre seba! Jeden z najbohatších Slovákov má opäť dôvod na radosť. Finančný žralok Ivan Jakabovič (42) a jeho pôvabná priateľka Mária „Ria“ Strculová (33) čakajú opäť prírastok do rodiny. Sedemročnej dcérke Laryah tak pribudne čoskoro súrodenec. Topky.sk zistili, či sa boháč dočká konečne mužského potomka, alebo sa mu znova narodí ďalšia princezná.

Bude dvojnásobným otcom! Ivan Jakabovič sa môže pochváliť nielen rozprávkovým majetkom, ale aj krásnou rodinou, ktorá sa čoskoro rozrastie. Ako informoval portál VIPstory.sk, partnerka známeho milionára je opäť tehotná. Dvojica spolu vychováva už sedemročnú dcérku Laryah, ktorej tak čoskoro pribudne súrodenec.

Hoci o tomto ich tajomstve vie iba málokto, krásna Ria je už údajne v piatom mesiaci tehotenstva. Známy pár sa nikdy netajil tým, že by si k dcérke priali aj chlapca. Žiaľ, táto túžba sa im nesplní. Podľa našich informácií totiž nosí Ria pod srdcom dievčatko a finančný žralok si tak na mužského dediča bude musieť ešte počkať.

Ohľadom tejto radostnej správy sme chceli osloviť aj budúcu dvojnásobnú mamičku. Na prvý telefonát ani esemes správu nereagovala. Na druhý pokus sme sa jej dovolali, o ničom však hovoriť nechcela. „Prepáčte, ale som v práci, nemám čas, dopočutia,“ odbila nás.

Jakabovič druhým dievčatkom v rodine dobehne svojho spoločníka Patrika Tkáča, ktorý s manželkou vychováva tiež dve dcérky Karolínku a Améliu. Nechajme sa prekvapiť, či sa im v budúcnosti predsa len nezadarí a nedočkajú sa ešte aj chlapca.

Viac o téme: Ivan JakabovičMária Ria Strculová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu