Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Partnerka milionára Jakaboviča si na verejnosti trúfla: Rozparok až do neba odhalil sexi nôžky!

Partnerka finančníka Ivana Jakaboviča Mária Strculová v sexi outfite. Zobraziť galériu (8)
Partnerka finančníka Ivana Jakaboviča Mária Strculová v sexi outfite.

BRATISLAVA – Pútala pozornosť! Partnerka jedného z najbohatších podnikateľov na Slovensku sa v nedeľu večer objavila po dlhom čase v spoločnosti. Hoci Máriu „Riu“ Strculovú (33) nesprevádzal známy finančný žralok Ivan Jakabovič (42), aj tak spôsobila riadny rozruch. Brunetka si totiž obliekla róbu s tak vysokým rozparkom, že mnohým pánom určite vzala dych.

Oslnila! Atraktívnu brunetku Riu Strculovú verejnosť eviduje predovšetkým vďaka známemu a úspešnému mužovi po jej boku. Je ním finančník Ivan Jakabovič, ktorému po troch rokoch vzťahu v roku 2008 porodila dcérku Laryah.

Hoci sa šarmantná mladá mamička na spoločenských akciách často neukazuje, v uplynulú nedeľu urobila výnimku a nenechala si ujsť jojkársku tanečnú šou. „Išla som tam z prozaického dôvodu. Tancuje tam môj nepočujúci kamarát Andrej Krížik, tak som ho prišla s kamarátmi a bratom podporiť. Často na akcie nechodím, ale k tancu mám blízko a tu  je zároveň spojený s charitou, tak  to je kombinácia, ktorá mi vyhovuje,“ povedala nám bývalá tanečnica, ktorá sa ukázala bez partnera preto, lebo doma strážil dcéru.

Životná družka spolumajiteľa finančnej skupiny pútala  v ten večer pozornosť hlavne vďaka sexi outfitu. V dlhých šatách so zmyselným rozparkom odhalila svoje štíhle nohy a bolo sa veru na čo pozerať. Dokonalý styling, ku ktorému patrila aj luxusná kabelka svetoznámej značky v hodnote 1300 eur, podčiarkla ešte bezchybným mejkapom a účesom.

Zaujímalo nás preto, či jej s vizážou niekto pomáhal alebo to zvládla aj bez odborníka. „Šaty som si navrhla sama. Vybrala som si látku a nechala si ich ušiť v jednom bratislavskom salóne. Príde mi to lacnejšie, ako keby som si ich kupovala. Mejkap a vlasy mi robila kamarátka vizážistka,“ prezradila Strculová, ktorá pri navrhovaní róby rozmýšľala aj prakticky. „Vedela som, že tam bude teplo, tak som uvažovala, že buď dáme holý chrbát alebo dlhý rozparok na šatách,“ vysvetlila brunetka dôvod, prečo zvolila takýto sexi detail. Čo hovoríte na outfit Jakabovičovej partnerky vy? 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu