Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najhoršia moderátorka na Markíze: Diváci ju už na obraze nechcú!

Jitka Nováčková sa v SuperStar ako moderátorka neosvedčila. Zobraziť galériu (6)
Jitka Nováčková sa v SuperStar ako moderátorka neosvedčila. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Dajte ju preč! Také sú reakcie ľudí na novú blondínku na markizáckych obrazovkách. Divákom sa vôbec nepáči moderovanie českej Miss Universe 2011 Jitky Nováčkovej (23). Tá sa po boku Martina Pyca Rauscha objavuje v SuperStar už dva týždne. Tie ďalšie by ju však Česi a Slováci na televíznych obrazovkách najradšej už nevideli. Je to podľa nich úplná amatérka.

Pred dvomi týždňami tím speváckej šou SuperStar posilnila nová moderátorka. Po boku Martina Pyca Rauscha sa začala objavovať česká Miss Universe 2011 Jitka Nováčková.


Úplne nová moderátorka markizáckej SuperStar: Je to Miss a... Wau, tá je SuperSexi!

Nová sexi markizáčka: Krst ohňom v prvom priamom prenose... 3-krát zostala zaskočená!


Po dvoch finálových kolách sa však začína ukazovať, že obsadiť sexi blondínku na tento post nebol práve najlepší nápad... Facebookovú stránku súťaže totiž doslova zaplavili príspevky divákov, ktorí žiadajú, aby krásku z vysielania kompetentní čo najskôr stiahli. 

Dôvod? Podľa Čechov a Slovákov je to totiž doslova najhoršia moderátorka, aká v SuperStar kedy bola. Je podľa nich nepohotová, trápna, no skrátka hotová katastrofa. „Moderátorka sa tento rok fakt nepodarila,“ zhodujú sa diváci. „SuperStar by mala dnes opustiť moderátorka,“ objavilo sa počas nedeľného priameho prenosu na internete. „Cítim sa trápne za tú moderátorku. Úplná amatérka,“ napísal ďalší. A toto je naozaj len zlomok príspevkov – v podobnom duchu ich je na sociálnej sieti oveľa viac. 

Jedným zo spúšťačov týchto negatívnych reakcií bol zrejme aj trapas, ktorý si blondínka vyrobila počas živého vysielania. Keď totiž sestra súťažiacich Dalibora a Sabiny Slepčíkových povedala, že na synovca dáva pozor druhá babička, Jitka zahlásila: „Koľko máte babičiek?“

Nad jej otázkou sa hneď všetci pozastavili, každé dieťa má predsa väčšinou dvoch starých rodičov. Nie je na tom preto nič zvláštne. „Tak malý má dve babičky, že áno?“ odpovedala Slepčíková. To už všetci pozerali, načo bola táto otázka vôbec dobrá...

A trapas si uvedomila aj samotná moderátorka. „Jasné, tak to bol trochu ster,“ zahlásila blondínka a začala sa smiať na tom, že ju brunetka pred všetkými takzvane zotrela. No nechajme sa prekvapiť, či v Markíze a Nove prosby divákov vypočujú alebo moderátorka zostane v speváckej šou do samého konca. 

Viac o téme: SuperStarJitka Nováčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu