Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Najhoršia moderátorka na Markíze je tehotná: Ešte minulý týždeň predvádzala… Nikto si nič nevšimol!

Jitka Nováčková oznámila, že s priateľom čakajú bábätko. Zobraziť galériu (8)
Jitka Nováčková oznámila, že s priateľom čakajú bábätko. (Zdroj: Instagram J.N.)

PRAHA - Pred pár dňami sme na Topkách pripomenuli moderátorku, ktorá pred piatimi rokmi moderovala spevácku šou SuperStar po boku Martina Pyca Rauscha (42). Miss Universe ČR 2011 Jitka Nováčková (28) bola vtedy divákmi označená za najhoršiu moderátorku Markízy. No teraz má obrovský dôvod na radosť - je tehotná. Minulý týždeň pritom predvádzala na pražskom Fashion weeku a nikto si nič nevšimol!

Len minulý týždeň sme na Topkách písali, že bývalá spolumoderátorka speváckej šou SuperStar Jitka Nováčková hviezdila na pražskom Fashion weeku. Na móle provokovala v hodvábnom kúsku s hriešne hlbokým výstrihom, no rozruch vyvolala aj na sociálnej sieti Instagram. Tam totiž zavesila video, ktoré takmer odhalilo celý jej nahý prsník. 


Kedysi najhoršia moderátorka na Markíze a dnes... Jej prsia sú hitom internetu!


A aktuálne na svojom profile boduje opäť. Zverejnila totiž fotku, ktorá bola okamžite zavalená lajkami komentármi. Plavovláska sa totiž pochválila radostnou novinkou. „Budeme mať bábätko,“ napísala Jitka k fotkám so zaobleným bruškom. Dieťa čaká s fínskym futbalistom Timom Sparvom. Obrovským šokom preto je, že si minulý týždeň na prehliadke jej tehotenské krivky nikto nevšimol.

„Obrovská gratulácia! A úprimne nechápem, kam si to bruško schovala minulý týždeň na Fashion weeku!“ napísala k záberu jedna z gratulujúcich. Nevšimol si to dokonca ani sám návrhár Jiří Kalfař, pre ktorého predvádzala. Gratulujeme!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MUM AND DAD TO BE BUDEME MÍT MIMINKO

Príspevok, ktorý zdieľa JITKA NOVACKOVA (@jitkanovackova),

 

Viac o téme: Jitka Nováčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu