Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kedysi najhoršia moderátorka na Markíze a dnes… Jej prsia sú hitom internetu!

Jitka Nováčková pred piatimi rokmi moderovala SuperStar. Zobraziť galériu (9)
Jitka Nováčková pred piatimi rokmi moderovala SuperStar. (Zdroj: Tv Markíza/Instagram J.N.)

PRAHA - Jitku Nováčkovú (28) si diváci Markízy môžu pamätať spred piatich rokov ako spolumoderátorku speváckej šou SuperStar. No svojím slovným prejavom vtedy príliš nepresvedčila... Zato krásou a perfektnou figúrou áno. A tá je rovnako bezchybná dodnes. Najnovšie sa stali hitom Instagramu jej prsia... Stačilo k tomu jedno rafinované video!

Mala len 23 rokov, keď dostala šancu, po ktorej túži nejeden ostrieľaný moderátor. V roku 2015 moderovala spevácku šou SuperStar po boku Martina Pyca Rauscha česká Miss Universe z roku 2011 Jitka Nováčková. No už po dvoch živých prenosoch sa Česi a Slováci zhodovali, že by ju tam najradšej nevideli. 


Najhoršia moderátorka na Markíze: Diváci ju na obraze nechcú!


Jednu vec však musel uznať aj ten najväčší „hejter“ - bývalá kráľovná krásy vyzerala na kamerách výborne. A bezchybné boli aj jej krivky... Veď napokon sa nimi ako profesionálna modelka aj živí. No a najnovšie nimi trochu poprovokovala na sociálnej sieti Instagram. Zavesila tam totiž rafinované video, ktoré len tak-tak neodhalilo viac, ako blondínka chcela. 


Najhoršia moderátorka na Markíze: Ale telo má skvelé, pozrite!


V uplynulých dňoch bola totiž hviezdou pražského Fashion weeku. A nahodená v bielych ľahkých šatách s hriešne hlbokým výstrihom natočila niekoľko videí, ktorými potešila svojich fanúšikov na sociálnej sieti Instagram. V jednom sa však tak nebezpečne zohla, že... Takmer bolo vidieť úplne všetko!

Kedysi najhoršia moderátorka na
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram J.N.)

Modelky však takéto hlboké výstrihy mávajú bežne poistené obojstrannou lepiacou páskou. No a ak tento vylepšovák nepoužila, tak mala proste naozaj veľké šťastie. Všetko, čo malo zostať zahalené, totiž aj zostalo. Medzi fanúšikmi však nahrávka vyvolala veľké ohlasy. 

„Wow, teda odvážna!“ zhodnotil jeden z fanúšikov. „Wow! Jíťo, prsia top! Odvážne zábery, no a čo!“ pridal sa ďalší a rovnaký názor mal aj ďalší komentujúci. „Máte nádherné prsia!“ 

Kedysi najhoršia moderátorka na
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram J.N.)

Viac o téme: Jitka Nováčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu