Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najhoršia moderátorka na Markíze: Ale telo má skvelé, pozrite!

Jitka Nováčková Zobraziť galériu (5)
Jitka Nováčková

PRAHA - Mala by iba pózovať! V markizáckej SuperStar sa tento rok predviedla aj česká misska Jitka Nováčková (23). Podľa diváckych reakcií nešlo o dobrý výber a všetci volali po výmene moderátorky. No krása sa blondínke uprieť nedá. A potvrdila to aj pred pár dňami, keď sa na sociálnej sieti vystavila iba v plavkách. To telo je naozaj božské...

Jitka Nováčková sa tento rok stala partnerkou Martina Pyca Rauscha pri uvádzaní SuperStar. Ako moderátorka ale vôbec nepresvedčila.


Najhoršia moderátorka na Markíze: Diváci ju už na obraze nechcú!


Česká Miss 2011 sa oveľa viac hodí do modelingu než na obraz. A svedčí o tom aj obyčajná domáca fotka. Blondínka totiž pred pár dňami zverejnila záber, ako jej telo vyzeralo nepoznačené sviatočnými dobrotami.

Jitka sa nechala odfotiť iba v plavkách a vyzerala naozaj neskutočne dobre. Dlhé nohy, ploché brucho a ten správny postoj vypovedajú o tom, že práve profesia modelky je tá, na ktorú sa naozaj hodí. A za snímku zožala aj veľa komplimentov. Nechajme sa prekvapiť, či teda zostane pri modelingu, alebo bude ešte skúšať šťastie s moderovaním.

Jitka Nováčková ukázala skvelú postavu.
Zobraziť galériu (5)
Jitka Nováčková ukázala skvelú postavu.


 

Viac o téme: Jitka Nováčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu