Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Netaktná Studenková (62) vytresla poriadnu hlúposť: Pochovala slovenskú speváčku (36)!

Zdena Studenková Zobraziť galériu (4)
Zdena Studenková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Mala si radšej zahryznúť do jazyka! Televízia Markíza včera odštartovala novú šou Hviezdna párty s Andrejom Bičanom. V prvej časti súťažili herci proti moderátorom. V zápale súťaživosti a sťažovania sa na niektoré prvky hry Zdena Studenková (62) vyhŕkla zo seba vetu, ktorou mohla poriadne uraziť speváčku Barbaru Haščákovú (36).

Celebrity sú poriadne súťaživé! Dokázala to prvá časť relácie Hviezdna párty. Asi najviac išli po víťazstve Adela Banášová a Zdena Studenková Tím hercov sa dokonca sťažoval aj na úlohu, v ktorej mali údajne horšie zadanie ako ich súperi. 

A po hre so spievaním, keď moderátor Andrej Bičan ukončil súťaž a hodil svoje kartičky na zem, začali sa v nich prehrabovať a skúmať, čo bolo pre nich ešte pripravené. „No zaspievaj mi Hral na trúbku,” rázne vyzvala Andreja Studenková. A vzápätí jej kolegyňa Zuzana Fialová začala zisťovať, kto je vlastne interpretom tohto songu. 

Odpoveďou bolo meno Barbory Haščákovej. „A tá ešte žije?” vyhŕkla Zdena, na čo od ostatných zaznelo: „Nie” a „To nikto nevie”. Netaktnej herečke sa tak podarilo „pochovať” speváčku, ktorá je od nej o 26 rokov mladšia. Barbara mala síce v minulosti zdravotné problémy, no ešte nedávno sme s ňou komunikovali a aktívna je aj na sociálnej sieti. 

VIDEO z relácie Hviezdna párty

Studenková o Haščákovej

Viac o téme: Zdena StudenkováBarbara Haščáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu