Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Barbara Haščáková sa ozvala z USA: Vaše názory ma nezaujímajú!

Barbara Haščáková Zobraziť galériu (4)
Barbara Haščáková

FLORIDA - Barbara Hačšáková (36) sa nedávno podrobila operácii, ktorá sa nevydarila. Napriek tomu v bolestiach naspievala oslavnú pieseň o Amerike. Topky.sk zisťovali, ako to speváčka vlastne cíti, či už úplne zanevrela na Slovensko a či sa neobáva negatívnych reakcií slovenských fanúšikov. Ako nám prezradila, názory ľudí ju už príliš nezaujímajú.

Barbara Haščáková si už 16 rokov žije po svojom v USA. Občas zvykne zavítať na Slovensko, no zrejme sa už cíti byť stopercentnou príslušníčkou iného národa. Aktuálne totiž naspievala song, kde sa vyznala, že je hrdá na to, že je Američanka. 


Barbara Haščáková po zbabranej operácii: Šok pre všetkých Slovákov!


Topky.sk zisťovali, či sa neobáva negatívnych reakcií z rodnej krajiny. „Nezanevrela som ani na Slovensko, ani an Slovákov. A či sa nebojím, že ma doma na Slovensku budú za to odsudzovať? Veď aj tak ma odsudzujú, tak nie je to jedno?” napísala nám Barbara. 

Tá sa už dlhšie snaží neriešiť, čo si o nej ľudia myslia. „Nejako ma prestal zaujímať názor ľudí, čo si o mne myslia, čo si myslia o tom, čo robím alebo ako žijem, lebo je to len moja vec. Nemám vôbec potrebu sa niekomu páčiť. Nedá sa vyhovieť všetkým, a to by bola aj hlúposť, ak by som sa o niečo také mala snažiť,” vyjadrila svoj názor Haščáková. A v podstate má pravdu, páčiť sa všetkým sa jednoducho nedá. K nedávnej operácii sa speváčka napriek našim otázkam nevyjadrila. 

Viac o téme: Barbara Haščáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu