Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hviezdne vystúpenie v Talente: Veď postúpili vďaka PODVODu!

Ukrajinská dvojica Vladimir a Artem v šou Česko Slovensko má talent postúpila vďaka podvrhu. Zobraziť galériu (6)
Ukrajinská dvojica Vladimir a Artem v šou Česko Slovensko má talent postúpila vďaka podvrhu. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Ale toto tu už bolo! Jojkárska šou Česko Slovensko má talent prináša často aj veľmi netradičné vystúpenia. Takým bol aj uterákový tanec ukrajinskej dvojice Vladimira (28) a Artema (23). Mladíci svojím výkonom porotu doslova uchvátili a tá ich následne poslala do ďalšieho kola. No ako sa ukázalo, za ich postupom stojí jeden veľký podvod.

Do šou Česko Slovensko má talent sa nehlásia len ľudia, ktorí vedia spievať, či tancovať, ale aj takí, ktorí oplývajú oveľa nevšednejším typom nadania. Napríklad aj schopnosťou zakrývať si svoju mužnosť uterákom tak, aby pri hopsaní nič nevykuklo. Práve takú šou predviedla ukrajinská dvojica Vladimir a Artem. 

Mladíci sa na pódium postavili úplne nahí, zahalení len v bielych uterákoch. A s nimi potom v sprievode rytmov klasickej hudby predvádzali akýsi vtipný mix baletu a komickej šou s jemným nádychom pánskeho striptízu. 

Porota, ale aj diváci boli ich predstavením doslova uchvátení a tancujúcu dvojicu poslali do ďalšieho kola. „Toto som ešte nevidel. Pre mňa to bolo prekvapivé a mne sa to veľmi páčilo,“ povedal Jakub Prachař, ku ktorému sa pridala aj Lucie Bíla. „Mám rovnaké slová ako Jakub. Ja sa rada bavím. Len neviem, čo bude ďalej,“ vyhlásila speváčka. 

Je tu však jeden veľký háčik. Tanečníci postúpili vďaka podvodu – vôbec nepredviedli originálne číslo. Ukrajinci totiž svoj pôsobivý tanec takmer navlas okopírovali od francúzskej dvojice Les Beaux Frères. Práve oni uterákovú scénku vymysleli a video z ich vystúpenia sa minulý rok stalo doslova internetovým hitom. Nejde tak o žiadnu novinku a už vôbec nie o vlastný nápad. 

Oslovili sme preto v tejto súvislosti aj kompetentných z televízie, aby sme sa dozvedeli, či tento fakt produkcia talentovej šou vedela a či to môže mať nejaký vplyv na ich ďalšie účinkovanie. „Tvorcovia Česko Slovensko má talent nebudú vyvodzovať žiadne dôsledky. Aj v zahraničných talentových šou dochádza ku kopírovaniu vystúpení, môžeme teda len konštatovať, že nás to posúva na svetovú úroveň. Napriek tomu si myslíme, že vystúpenie ukrajinskej dvojice Artema a Vladimira bolo kontroverzné a vtipné,“ vyjadrila sa pre Topky.sk PR manažérka televízie Katarína Gajdošíková. Zdá sa teda, že ukrajinskej dvojici skopírované vystúpenie prejde bez akéhokoľvek postihu a budú ďalej žať plody cudzej práce. 

Video: Ukážka z vystúpenia ukrajinskej dvojice Vladimir a Artem v Česko Slovensko má talent

ČSMT - tanec s uterákom

Video: Vystúpenie dua Les Beaux Frères vo francúzskej televíznej šou

Viac o téme: Česko Slovensko má talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu