Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nečakané zmeny v jojkárskom Talente: Toto ste na obrazovkách ešte nevideli...

Porota Česko Slovensko má talent Zobraziť galériu (5)
Porota Česko Slovensko má talent

BRATISLAVA – Zmenili pravidlá?! Ako sa najnovšie zdá, štvorčlenná porota jojkárskej šou Česko Slovensko má talent evidentne prehodnotila svoje rozhodnutie a do finále si potajomky okrem zlatých bzučiakov vybrala ďalšieho súťažiaceho. Tým šťastným je spevák Juraj Hnilica (29), ktorý sa objavil hneď v úvodnej časti kastingov a postúpil do semifinále. Dnes je však všetko inak a talentovaný Martinčan sa zrazu dostal ešte vyššie, o čom sám informoval svojich fanúšikov na sociálnej sieti. Predbehol tak aj samotnú televíziu, ktorá sa k celej záležitosti zatiaľ odmieta vyjadrovať.

Nikdy neviete, čo sa môže stať! To platí aj o jojkárskej šou Česko Slovensko má talent, kde sa najnovšie zmenili pravidlá. V tomto ročníku mali súťažiaci totiž možnosť postúpiť priamo z kastingu do finále. A to v prípade, keď zaujmú jedného z štvorice porotcov natoľko, že stlačí tzv. zlatý bzučiak, čo je tohtoročná novinka. Každý porotca ho môže použiť iba raz. Traja porotcovia, teda všetci okrem Jara Slávika, už bzučiak stlačili, a tak zabezpečili trom talentovaným súťažiacim účasť vo finále.

Zrazu sú však šťastlivci už štyria, hoci Slávik ešte nikomu svoju najväčšiu priazeň neprejavil. Porota totiž evidentne prehodnotila svoje rozhodnutie a do finále vybrala aj speváka Juraja Hnilicu, ktorý sa objavil hneď v úvodnej časti. „Ty miluješ našu zem, ja milujem teba. Si geniálny spevák. Mne liezol mráz po chrbte zo všetkého. Pieseň mala grády,“ povedala vtedy po jeho speváckom výkone Lucie Bílá a Diana Mórová sa k nej pridala: „Zamilovala som sa do tvojho vystúpenia. Verím, že sa vidíme vo finále.“ Ako sa zdá, nebola ďaleko od pravdy.

Koncom pracovného týždňa si totiž talentovaný mladík na svoj profil na sociálnej sieti pridal fotografiu s porotkyňou Bílou. „Včera som mal vzácnu návštevu. Lucka Bílá mi prišla oznámiť, že som postúpil do finále ČSMT. Teším sa moooc, že sa budeme opäť vidieť a počuť, priatelia. Je to pre mňa veľká výzva a pevne verím, že to spolu ustojíme,“ napísal Hnilica, ktorý tak prezradil, čo zjavne nemal nik ešte vedieť.

Zisťovali sme preto v Jojke, prečo Martinčan postúpil dávno po svojom kastingovom vystúpení. „Nebudeme sa k tomu zatiaľ vyjadrovať, všetko je v štádiu výroby,“ znela odpoveď kompetentných z televízie. Na televíznych obrazovkách bude teda táto informácia odvysielaná až neskôr. 

Juraj Hnilica nečakane postúpil do finále ČSMT.
Zobraziť galériu (5)
Juraj Hnilica nečakane postúpil do finále ČSMT.

Viac o téme: Česko Slovensko má talentJuraj Hnilica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu